Frânturi de fericire de Nora Roberts - Colecția Cărți Romantice februarie

Frânturi de fericire, de Nora Roberts – Colecția Cărți Romantice februarie 2021

Frânturi de fericire

Nora Roberts

Colecția Cărți Romantice februarie 2021

Editura Lira/Litera

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 05.02.2021

  În spatele frumuseții sofisticate a lui Hillary Baxter și al succesului de care se bucură ea de când a venit în New York, se ascunde o fată obișnuită din Kansas, care a crescut la o fermă, înconjurată de dealuri și de lanuri de grâu, într-o familie simplă, dar iubitoare. O fată pe care ambiția, seriozitatea și dăruirea au ajutat-o să răzbească într-o lume în care succesul cere sacrificii, dar care nu a uitat de unde a plecat.
   Însă cum ar putea ea să reziste farmecului devastator al noului ei angajator, Bret Bardoff, proprietarul celei mai apreciate reviste de modă și unul dintre cei mai râvniți burlaci? Bret este un bărbat versat, care știe ce să facă și ce să spună pentru a trece de zidurile de protecție ale oricărei femei.
Însă, pe măsură ce descoperă ce tânără inocentă se află dincolo de imaginea pentru care Hillary e recunoscută în toată lumea, Bret este cel care pare să rămână fără apărare… în fața dorinței de nestăvilit a propriei inimi.
Veți citi întreaga poveste în romanul FRÂNTURI DE FERICIRE de Nora Roberts, disponibil la toate punctele de difuzare a presei.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.