18.06.2014 “Lucrezia Borgia. Pacate din iubire“ de Jean Plaidy-Colectia “Iubiri si destine”

18.06.2014 “Lucrezia Borgia. Pacate din iubire“ de Jean Plaidy-Colectia “Iubiri si destine”

Lucrezia de BorgiaAzi, 18.06.2014 a aparut cartea “Lucrezia Borgia. Pacate din iubire de Jean Plaidy. Face parte din Colectia “Iubiri si destine”si poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea

Pret  ziar + carte = 14,99 lei.

Scurta descriere:

„Unii spuneau ca era o femeie atragatoare si eleganta. Altii jurau ca era o criminala incestuoasa. Dar, indiferent cum o numeau, ea era cea mai periculoasa si cea mai ravnita femeie din toata Roma. Era Lucrezia Borgia.
Nascuta in familia cu cea mai proasta reputatie din Roma, fiica unui papa plin de pacate, tanara Lucrezia duce o viata presarata cu violente si tradari. Acum, maritata pentru a doua oara la numai optsprezece ani, ea spera sa fie fericita alaturi de frumosul ei sot, Alfonso. Dar cand acesta devine victima unei crime brutale, ordonate chiar de fratele ei, Cesare, Lucrezia e sfasiata intre dragostea pentru sotul ei si devotamentul fata de familie.”

Sursa Carti Romantice

 

9 COMMENTS

  1. Cred ca am mai spus dar ma repet..
    JEAN PLAIDY este pseudonimul autorei engleze Eleanor Hibbert, de asemenea, cunoscuta sub numele de Victoria Holt. Mai mult de 14 milioane de exemplare ale cărților sale au fost vândute în întreaga lume.,, Light on Lucrezia” este a doua carte din seria ei de două carti a familiei Borgia. Primul roman este-Madonna a Seven Hills.
    Am citit cateva carti scrise sub numele de Victoria Holt, si ce pot sa spun :destul de cuminti in actiune si cateva chiar nu au avut sare si piper. Dar poate sub un alt nume scrie altfel, fiind probabil si o alta abordare.

  2. Eu am primit cartea cadou de la o prietena. Am rasfoit-o si pe alocuri mi se pare interesanta. Sper sa aflu mai mult decât ceea ce stiam despre ea.

  3. Iasmy,habar nu aveam ca e vorba de Holt.Doar Femeia din umbra am citit de ea,dar vorba ta…prea cumintica.La fel ca si M Brent sau S Howatch.De data aceasta spun pas seriei.
    Geo,ma bucur ca ai prietene care iti fac cate un cadou 😀 Astept sa vad ce impresie ti-a lasat Borgia si ale sale mariaje

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.