Nesfarsita_goana_dupa_elefant

Nesfârşita goană după elefant de Gillian CrossNesfarsita_goana_dupa_elefant

La Editura Corint Junior a apărut cartea Nesfârşita goană după elefant de Gillian Cross 

Descriere

Roman distins cu premiile Nestlé Smarties Award şi Whitbread Children’s Book Award

“Un clasic indiscutabil.” – Sunday Times

Când doi copii şi un elefant pornesc într-o călătorie epică prin America, nu ne putem aştepta decât la cele mai grozave aventuri şi primejdii, care pândesc la tot pasul. Din Pennsylvania până în Nebraska, Tad şi Cissie străbat râuri învolburate cu o pluta, merg cu trenul şi cu vaporul cu aburi, în căutarea unui adapost sigur pentru ei şi pentru elefantul Khush. În drumul lor către Nebraska, unde locuieşte cea mai bună prietenă a lui Cissie, cei trei sunt urmăriţi de un negustor şi de soţia acestuia, care vor să pună mâna cu orice preţ pe elefant.

Pentru acest roman, Gillian Cross a primit prestigioasele premii Whitbread Children’s Novel Award şi Smarties Prize, acordate celor mai talentaţi autori de literatură pentru copii din Marea Britanie şi din Irlanda.

Gillian Cross, laureată a Carnegie Medal, s-a născut în 1945 în Marea Britanie şi a scris peste 40 de carţi pentru copii. Ea este o mare susţinătoare a bibliotecilor publice, fiind, timp de opt ani, membră a unui comitet ce consiliază guvernul britanic în privinţa acestora.

În prezent, Gillian locuieşte în Dorset, împreună cu familia, iar când nu scrie cărţi, cântă la pian, face lungi plimbări şi citeşte o mulţime de cărţi.

Editura Corint

Review overview
3
Coman Iasmina (Elis Iasmy) - Fondator site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Facebook-Literatura pe tocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.