Dorintele unui libertin de Vicky Dreiling-Colectia “Iubiri de poveste”

Titlul original: What a Reakless Rogue Needs

Seria The Sinful Scoundres: 1. Dorintele unui conte (What a Wicked Earl Wants-2013), 2. Dorintele unui libertin (What a Reackless Rogue Needs-2014), 3.What a Devilish Duke Desires (asteptat in 2015)

Cotatie Goodreads:3.69

DETALII CARTE

Colin Brockhurst, conte de Ravenshire, nu are nicio dorinta sa se casatoreasca in acest sezon sau in oricare altul. Asa ca, atunci cand tatal sau ii cere sa renunte la caile lui salbatice si sa isi ia o sotie, Colin refuza. Dar tatal sau ridica miza si ameninta sa vanda una dintre casele familiei daca, Colin nu se conformeaza. Acum, Colin nu are o alta solutie decat sa isi gaseasca o sotie. Din pacate, singura femeie pe ca vrea sa o ia de sotie si care ar intelege, este tanara din copilarie ce lasase o amintire in viata lui.

Lady Angeline Brenham a respins mai multi pretendenti adecvati, a trecut printr-o serie de intrigi tesute, a reusit sa isi mentina echilibrul, asta pana la diabolicul cel frumos-Colin, ce apare in viata ei cu o propunere. Angeline isi promite sa ramana cu picioarele pe pamant si inima sub control. Asta, pana la un sarut mistuitor ce topeste hotararea ei si aprinde din nou o dorinta arzatoare pentru mai multe …

Colin are ultimatuum de la tatal sau. Daca nu se conformeaza va pierde una dintre cele mai pretioase case, acolo unde a fost ingropata mama sa. Nu are nicio dorinta sa se incatuseze intr-o casatorie, dar trebuie sa gaseasca o solutie. Casa aceea reprezinta pentru el ce este mai scump. Ramas orfan de mama la varsta de 6 ani,- o mama pe care a iubit-o enorm-, s-a indepartat de tatal sau pe care nu il viziteaza niciodata. Isi petrece timpul la Londra alergand dupa fuste si angajandu-se in diverse activitati nu tocmai onorabile. Are amintiri placute cu acea casa, amintiri care sunt poate si singurele din viata lui-nu vrea sa le piarda. Acolo este mama lui!
Vizita la mosia tatalui sau dupa atata vreme ii aduce cumva si solutia salvatoare. O reantalneste aici pe Angeline. Cei doi au crescut impreuna si au avut momente frumoase. Angeline a trecut printr-o perioada destul de neplacuta: un angajament de logodna care s-a destramat si o perioada melancolica pentru ea.
Colin vede in ea persoana cu care poate face o alianta, sa-l ajute sa isi pastreze casa. Cei doi vor incerca sa se cunoasca mai bine si vom asista la o poveste ce incepe sa se contureze.

Vor descoperi dragostea? Va fi doar o alinta presarata cu dorinte? Care sunt dorintele lor ascunse? Care este deznodamantul?

Cartea : “Dorintele unui libertin” de Vicky Dreiling, apare in Colectia “Iubiri de poveste” si poate fi achizitionata impreuna cu Libertatea in data de 21.02.2015.

signature_15

****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

4 COMMENTS

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!