5 cărţi îmbietoare, ideale în zilele călduroase de vară

5 cărţi îmbietoare, ideale în zilele călduroase de vară

by -
4
5 cărţi îmbietoare, ideale în zilele călduroase de vară

5 cărţi îmbietoare, ideale în zilele călduroase de vară

   Din când în când avem nevoie de diversitate, iar pe caniculă tot ce ne dorim este puţină răcoare, o limonadă cu mentă şi o carte relaxantă. Fie că suntem la mare sau la munte, profităm din plin şi ne înarmăm cu provizii pentru lectură. Vă invităm să uitați de disconfort și să descoperiți 5 cărţi perfecte pentru vară.

1. Ce se întâmplă cu noi? – Huntley Fitzpatrick

Ce se întâmplă cu noi de Huntley Fitzpatrick

   Ce se întâmplă cu noi? – o carte revigorantă, o lecţie de viaţă în care familia, prima dragoste şi onestitatea ajung să se îmbine armonios. Povestea dintre Samantha şi Jase la prima vedere este una obişnuită, dar fiecare a crescut după anumite principii în propriul cămin. Într-o vară cei doi tineri ajung să se cunoască, să interacţioneze şi să se îndrăgostească. Pentru a nu periclita liniștea, preferă să păstreze ascunsă relația de mama Samanthei. Era în plină campanie electorală și pentru a obține o carieră politică totul în jurul ei trebuia să fie perfect. La polul opus se situează familia lui Jase, numeroasă, gălăgioasă, haotică şi plină de afecțiune. Se ajută reciproc, interacționează și muncesc, iar Samantha se simte minunat în prezența lor. Dragostea pentru Jase îi va aduce nu doar fluturi în stomac, dar și o altă viziune a fericirii. Cunoscându-i familia, principiile, emoțiile ajung să se intensifice, iar prietenia lor îi va transforma vara.

    Din păcate un incident le va tulbura liniștea, iar Samantha trebuie să aleagă între cele două familii. Nu va fi deloc ușor, însă lupta interioară o va călăuzi să ia decizia corectă, indiferent de consecințe.

 

Ce se întâmplă cu noi? de Huntley Fitzpatrick-Epica-recenzie

2. Dulcea uitare – Seria Frații Maddox – Jamie McGuire

Dulcea uitare de Jamie McGuire

  Fiecare roman al autoarei Jamie McGuire este incendiar. Personalitățile personajelor transformă o poveste obișnuită într-o adevărată provocare literară.

   Dacă ați citit Fericirea mea ești tu și Fericirea începe azi, atunci primul volum din Seria Maddox vă va oferi încă o doză de adrenalină, pasiune și un strop de nebunie. Dulcea uitare ne transpune în viata lui Cami și indeciziile ei. Are o relație tumultoasă la distanță cu un bărbat mult prea ocupat și nu știe ce să facă, să renunțe sau să meargă mai departe. În timp ce se luptă cu propriile sentimente, în viața ei apare Trent Maddox, un bărbat care are darul de a scurtcircuita prin simpla lui prezență. Vizual este o apariție, tatuajele, sex-appealul sunt precum un magnet, femeile efectiv se topesc. Cami nu vrea să fie atrasă de flacăra pasiunii, dar nu poate rezista tentației, Trent îi apare în cale atunci când se așteaptă mai puțin.

   Dulcea uitare – un volum dulce amăruie despre lupta asiduă pentru fericire și cu un final de-a dreptul surprinzător. Iubitul secret va fi ceva neașteptat.

3. P.S.: Îmi placi – Kasie West

P.S.: Îmi placi de Kasie West-Editura Corint-recenzie

    O poveste frumoasă în care sensibilitatea, prietenia, umorul și emoțiile sunt prioritățile autoarei Kasie West. O simplă oră de chimie va fi punctul de pornire. Totul a început cu un vers dintr-o melodie și altcineva a continuat. Corespondența dintre Lily și persoana necunoscută avansează, fiecare oferind gânduri ascunse de ceilalți, preferințe muzicale și împreună își dau seama cât de mult se aseamănă. Atracție dintre ei plutește printre cuvinte, dar nu știe cine este persoana de la capătul mesajelor. În demersurile sale de a descoperi misterul, în jurul ei viața își continuă cursul având suișuri și coborâșuri.

   PS: Îmi placi este tipul de carte ce cucerește pagină cu pagină, se citește ușor și este imposibil să nu te prindă povestea.

4. Magnatul – Joanna Shuppe

Magnatul de Joanna Shupe

  Magnatul – o poveste surprinzătoare care va demonstra cum este pavat drumul reușitei. Pe lângă ambiție și multă muncă, de cele mai multe ori milioanele nu sunt suficiente. O propunere incitantă și o tentație care va zgudui două suflete. Cât de ușor este să te arunci în necunoscut, dar și ce riscuri implică, sigur veți afla din această lectură incitantă.

  Acțiunea este plasată în New York, în epoca sa de ascendiune când puterea și banul sunt punctele imbatabile. Emmett Cavanaugh este unul din membrii Clubului Knickerbocker, o forță de temut. Născut în sărăcie are puterea de a lupta și cu un talent remarcabil ajunge în vârful piramidei ducând o viață de vis  într-un conac.

   Deși are totul la discreție, un singur lucru pare să disprețuiască – femeile și superficialitatea acestora. Atunci când o femeie de viță nobilă îi face o propunere neobișnuită, cumva îi atrage atenția. Elizabeth Sloane are o minte analitică și poate juca cu pricepere la bursă, însă are un singur inconvenient – femeile nu au ce căuta acolo. Cu sprijinul lui Emmett ar putea avea o șansă, însă trebuie să facă față nu doar personalității tăioase a acestuia, ci și pasiunii care o emană. Atunci când sunt alături atmosfera se schimbă instantaneu.

5. Arta visării – Lucy Keating

Arta visării - Lucy Keating

  Totul a început în vis, Max și Alice se știu de-o viață, iar seară de seară își dau întâlnire în locuri diferite și au certitudinea că mereu vor fi acolo în lumea viselor. Deși au parte de multe aventuri, nu s-au întâlnit niciodată față în față în realitate.

  Viața lui Alice se schimbă în clipa când se va muta împreună cu tatăl său și pentru prima dată îl va întâlni pe Max la școală. Șocul este atât de puternic încât nici nu știe ce reacție să aibă pentru că el nu o recunoaște, nu-i împărtășește gândurile și tot ceea ce avea în vis pare să se năruie.

  Este bulversată și se află la răscruce, să continue aventura din vis sau să înceteze cu această iluzie și să revină în prezent.

  Arta visării este un roman plin de surprize în care dragostea adolescentină este prezentată suav. Limita dintre vis și realitate este redată cu talent și este imposibil să nu empatizezi cu cei doi protagoniști. Sunt adorabili și împreună vor găsi propriul drum spre armonie.

   Vara abia a început, să ne relaxăm și să profităm la maxim de soare.

4 COMMENTS

  1. Multumim pentru recomandari, intotdeauna o carte este o idee buna pentru vara! Ma atrage aia cu visele.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.