Ascensiunea de Rebecca Ross

Ascensiunea de Rebecca Ross-Leda Edge-prezentare

Titlul original: The Queen’s Rising

Vol. 1-Seria „Destinul reginei”, traducere de Alexandra Limoncu

El a ales trădarea. Ea alege răzbunarea.

   Deoarece este un copil din flori, mademoiselle Brienna Colbert a fost alungată din nobila ei familie și trimisă la Casa Magnalia, o școală pentru cei care doresc să devină maeștri ai uneia dintre cele cinci pasiuni: artele plastice, muzica, arta dramatică, înțelepciunea și cunoașterea. Pe măsură ce ziua absolvirii se apropie, Brienna trebuie să facă față nu doar sentimentelor sale interzise față de inteligentul și frumosul ei profesor, maestrul cunoașterii Cartier Évariste, ci și năucitoarelor amintiri ale unuia dintre strămoșii săi, pe care începe să le retrăiască aievea. Iar aceste țăndari ale trecutului dau la iveală secrete periculoase și ajung să o arunce pe tânără în mijlocul unui complot îndrazneț, aproape nebunesc, menit să îl detroneze pe regele nedrept al Maevanei pentru a o reînscăuna pe urmașa reginelor îndrituite și a redeștepta la viață magia.

   Războiul e pe punctul să înceapă, iar Brienna trebuie să aleagă de partea cui vrea să lupte: a pasiunii, loialității și dreptății sau a familiei de sânge și a ambiției.

Un roman fantasy cu o acțiune rafinată care le va încuraja pe fete să aibă încredere în forțele proprii. […] Această carte de debut magică trebuie dăruită tuturor fanilor Academiei prințeselor de Shannon Hale sau ai Tronului de cleștar de Sarah J. Maas.” School Library Journal

Sursa: Leda EdgeRebecca Ross

  Rebecca Ross grew up in Georgia, where she continues to reside with her husband, lively dog and endless piles of books. She received her bachelor’s degree in English from UGA. In the past she has worked at a Colorado dude ranch, as a school librarian, and as a live-time captionist for a college.

The Queen’s Rising Series-Goodreads

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Apariţii cărţi

 

9 COMMENTS

  1. Interesantă carte. O pun în wishlist. Sper ca această serie sa fie dusa la capăt. La Leda sunt cam multe serii neterminate…

  2. Imi place la nebunie coperta. Nu stiu cum va fi cartea, insa ambalajul ma atrage ca un magnetel.

  3. Când mai traduceți și volumul 3 și 4 din seria Audrey Roșu și volum din călărețul de Aramă?

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.