Dorinţă neîmblânzită - Johanna Lindsey
Literaturapetocuri.ro Colecţia Iubiri de poveste iulie 2019

Dorinţă neîmblânzită, de Johanna Lindsey – Colecţia Iubiri de poveste iulie 2019

Dorinţă neîmblânzită

A Rogue of My Own 

Johanna Lindsey

Colecţia Iubiri de poveste iulie 2019

Editura Alma/Litera

Seria Familia Reid / Reid Family

1. The Heir (2000) – Zâmbetul iubirii, 2. The Devil Who Tamed Her (2007)- Ascultă-ţi inima, 3. A Rogue of My Own (2009) – Dorinţă neîmblânzită, 4. Let Love Find You (2012)

   Dorinţă neîmblânzită historical romance.

Sâmbătă – 06.07.2019 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

   Volumul al treilea al seriei „Familia Reid” , după romanele ZÂMBETUL IUBIRII și ASCULTĂ-ȚI INIMA.
Un jurământ de răzbunare și infidelitate care se transformă într-o dorință fierbinte de a împărtăși multe nopți de pasiune.

   În acest roman captivant Johanna Lindsey ne prezintă povestea unei tinere nevinovate, ce se vede implicată în intrigile curții regale şi nu numai atât, ci ajunge la altar alături de unul dintre cei mai cunoscuți smecheri din Londra.

Şansa unei vieți. . . .

   Pentru Rebecca Marshall un vârtej de emoție începe atunci când devine doamnă de onoare la curtea reginei Victoria. Dar când Rebecca intră inconștient în vârtejul intrigilor, spionajului declanşat de rivalitatea dintre regină și o nobilă care le folosește pe servitoare ca spioni la curte, este şi ea în curând implicată într-o rețea de înșelăciune cu  fermecător marchizul Rupert St John.

   Devastator de frumos, secătura este vărul lui Raphael Locke, de care Rebecca a fost cândva îndrăgostită nebuneşte. . . .

   Marchizul Rupert St John este în acelaşi timp agent secret al coroanei şi duce o viață dublă. Bineînțeles că Rebecca îl spionează, Rupert o seduce – apoi este forțat să se căsătorească. Crede că i-a fost întinsă cea mai urâtă capcană – ca ea să intre în familia lui, una dintre cele mai puternice.

   Dar, în timp ce el începe să o cunoască mai bine şi să vadă adevărata inimă şi caracterul Rebeccăi, jurământul său de răzbunare și deplinătatea devine o dorință de a împărtăși multe nopți pasionale – numai cu frumoasa sa soție.

„Sărutul lui era mai mult decât crezuse că avea să fie – atingerea, gustul…
Rebecca nu fu copleșită. De fapt, fu copleșită, dar părea mai degrabă că era dispusă să se lase pradă presiunii delicate a gurii lui, în timp ce buzele lui îi mângâiau și îi aţâţau toate simţurile.”

Respiraţia i se opri în gât. Acum nu se mai putea gândi la el ca la un înger, însă craiul era magnific. Nu era de mirare că avea legiuni întregi de cuceriri. Cu o faţă frumoasă, un corp perfect și cu părul negru care îi cădea pe umeri, Rupert mergea dincolo de tentaţie în ceea ce privea înfăţișarea. Avea un efect răvășitor înainte să spună un singur cuvânt senzual, înainte să își aplice atingerea cunoscătoare.

Dumnezeule, cum reușea s-o facă să îl vrea atât de mult, că nimic altceva nu mai conta? Era destul de rău când doar îl privea, dar să îl guste, să îl simtă! Și își aminti de noaptea în care făcuseră dragoste…dacă nu ar fi știut la ce ducea sărutul, poate ar fi avut voinţa să-l oprească, dar știa și nu voia să-l oprească.”

Colecţia Iubiri de poveste iulie 2019

Colecţia Iubiri de poveste iunie 2019

Colecţia Iubiri de poveste mai 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic – autori şi serii –  2013-2018

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Foto Cărţi Romantice