Ce pretinde subconștientul nostru - Ioana Sandu - Condeiul ucenicului - Tinere talente

Ce pretinde subconștientul nostru? – Ioana SanduCondeiul ucenicului – Tinere talente

 Pretindem să credem ceea ce nu este adevărat și pretindem să imităm tipologii umane necorespunzătoare propriei persoane.

  Suntem persoane cu o infinitate de imperfecțiuni, dar totuși obișnuim să ne pozăm în ipostaze de fericire prin inconștiență, deoarece avem câteva secunde în care, cu adevărat suntem fericiți. De ce?

   De ce lăsăm persoane din jurul nostru să ne influențeze starea de spirit și să acopere curcubeul din fața ochilor, care defapt încă este acolo pentru noi?

  Sunt întrebări ce ar trebui să rezulte după conturarea unei concluzii, drept mulțumire că am știut să conștientizăm ce este mai bine pentru sufletul nostru.

  Imităm persoane din jurul nostru doar pentru că nu avem încredere destulă în forțele proprii, nu ne uităm suficient timp în oglindă și nu ne spunem des: ”Sunt eu, mă iubesc. ” 

   Dacă nu ne iubim pe noi înșine cel mai mult, cine să ne iubească așa cum merităm cu adevărat?

  Dacă am suferit vreun eșec pe un plan de natură emoțional-interior, trebuie să mergem înainte și să facem o schimbare dacă considerăm că am greșit.

  Nu întotdeauna viața este roz. În jurul nostru obstacole își mai fac apariția doar pentru a ne crea un impuls, un semn că un obstacol în cale ne va face de-a dreptul învingători pe planul nostru.

   Dacă teama a apărut în calea noastră, o elimin prin încredere.

   Îmi spun că voi reuși.

  Suntem oameni cu imperfecțiuni, însă trebuie să iubim persoane ce merită cu adevărat și ne transmit prin modul lor de a fi, că suntem persoane perfecte în cei patru ochi ai noștri.

Ai noștri ochi căprui închis și verzi.

Tu fără tine

Eu fără mine

Nu am putea crea

Poeme de iubire

Eu cu tine

Tu cu mine

Am dat culoare înflăcăratului apus

Priviri directe, fără cuvinte

Fără răspuns.

Doar noi și liniștea din jur.

Sursă foto: Arhivă personală Ioana Sandu.

Ce pretinde subconștientul nostru?

1 COMMENT

  1. Ce bine ar fi daca mai multe persoane ar avea aceasta viziune asupra realitatii. Tot acest spectacol despre aparente tine de societate sau poate ca unii oameni simt ca sunt mai frumosi daca zambesc.
    Te felicit pentru sinceritate, Ioana.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.