Clubul de lectură Damen Tango – a doua întâlnire pe ritmuri de tango

Luni, 6 februarie, de la ora 19.00, are loc a doua ediție de întâlniri lunare în care vorbim despre personaje feminine puternice și fascinante, despre călătorii în orașe electrice sau spații exotice, despre carieră, dragoste și familie, despre parfumuri și modă!

Citim împreună Zeii tangoului, de Carolina de Robertis, o poveste care poartă cititoarele prin Buenos Aires-ul anilor 20, pe ritmuri de tango. Invitata specială a acestei ediții este Andreea Trașcu (Tangomeet).

Întâlnirile au loc la sediul Oriflame, din str. George Enescu, 11-11A.

Participarea este gratuită, dar înscrie-te aici și primești un cod de reducere la toate cărțile din colecția Damen Tango pe nemira.ro.

Când ajunge din Italia la Buenos Aires, în 1913, Leda are șaptesprezece ani, o valiză și o vioară. Rămasă fără soțul promis, trebuie să-și construiască o altă viață într-o altă țara. Sedusă de ritmurile tangoului, vrea să facă muzică. Dar tangoul este o lume a bărbaților. Viața scandaloasă și întunecată din cabarete și bordeluri se împletește cu farmecul muzicii, asa că eroina care înfruntă tabuuri și prejudecăți are nevoie de o nouă identitate.

 

1 COMMENT

  1. Un eveniment la care mi-ar plăcea să particip 😀 Totuși, plănuiesc să citesc cartea!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.