Colecția Cărți Romantice-februarie 2018

1.”Darul focului” de Amanda Quick – 02 februarie 2018

Verity Ames știa că Jonas este amantul perfect, dar în niciun caz bărbat bun de însurat. Dacă ar lăsa totul pe seama lui, relația lor nu ar ajunge nicăieri. Dar, când Jonas pleacă la vânătoare după noi aventuri și după niște bijuterii spectaculoase, Verity nu se lasă mai prejos. Ea îl urmează pas cu pas, fără să știe că în fața lor se deschid pericole nebănuite…

2.”Sub pretextul iubirii” de Sandra Brown – 09 februarie 2018

Cel de al doilea frate din saga Texas, Lucky este cu adevărat norocos: seducător, înalt, blond și gata oricând să aibă o aventură, are trecere la femei frumoase. Bărbatul este logodit, dar însurătoarea nu este deocamdată o prioritate pentru el. Viața lui lipsită de griji se termină brusc în seara în care o întâlnește pe Devon și ochii ei verzi lasă urme adânci în sufletul lui… Povestea se complică în noaptea acea, când o mână criminală dă foc la o stație de foraj de lângă oraș, iar Lucky este bănuit de poliție.

3.”Anotimpul dragostei” de Sarah Addison Allen – 16 februarie 2018

Este octombrie, iar tinerele Waverly țes planuri noi cu livada lor magică. Bomboanele lui Claire încep să fie o afacere profitabilă, dar îi răpesc aproape tot timpul liber pe care ar vrea să îl petreacă alături de familie. Sora ei începe și ea să își piardă echilibrul interior, iar legătura dintre fetele Waverly pare să fie în pericol. Dar apariția unui străin misterios le va da peste cap echilibrul precar și le va obliga pe fiecare să ia decizii cu care nu s-au mai confruntat niciodată.

4.”Ce-și dorește inima” de Susan Elizabeth Phillips – 23 februarie 2018

Molly Sommerville știe că necazurile se țin scai de ea ca moliile de lumânare. Dar are o viață perfectă! Un cățel adorabil, un mic apartament cochet… iar dacă povestea ei cu animale s-ar vinde mai bine prin librării, totul ar fi minunat. Dar cartea pentru copii scrisă de Molly nu îi împlinește toate ambițiile. Și, în plus, îl întâlnește pe Kevin Tucker, celebrul fotbalist mult prea bine plătit de la Chicago Stars. Iar Kevin devine o adevărate pacoste pentru Molly.

Sursă text: Libertatea pentru femei

Colecţia Cărţi Romantice-ianuarie 2018

Sursă foto: pinterest.com

5 COMMENTS

  1. Intr-un fel ma bucur de reeditarea trilogiei Texas!, locco_smiley_37 sper la o noua traducere fata de cea de la ed. Miron, cartile vechi le am, dar s-au uzat tare. Nu apucasem sa cumpar seria in varianta Colectia suspans Alma si nu se prea mai gasesc. locco_smiley_46

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.