Foc și gheață de Amanda Quick

Foc și gheață, de Amanda Quick – Colecţia Cărţi Romantice

Foc și gheață

Untouchable

Amanda Quick recenzii cărţi

Colecţia Cărţi Romantice noiembrie 2019

Editura Lira/Litera

Cutler, Sutter, & Salinas Series

   Foc și gheață de Amanda Quick paranormal romance.

Cartea Foc și gheață, de Amanda Quick  apare vineri – 15.11.2019 –  la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

   Căutarea unui bărbat de a găsi răspunsuri pentru cei care sunt bântuiți de trecut îl conduce mai adânc în umbrele acestui roman electrizant.

Quinton Zane s-a întors.

   Jack Lancaster este unul dintre cei mai buni consultanți ai FBI, iar abilitatea lui aproape paranormală de a pătrunde în mintea criminalilor i-a adus o reputație solidă. Jack se ocupă întotdeauna de cele mai dificile dintre cele mai dificile cazuri, aproape imposibil de rezolvat de către polițiști. Iar cel mai greu dintre toate este un caz care îl vizează personal. Ca supraviețuitor al unui incendiu, el se află în postura de a prelua astfel de cazuri. Abilitatea sa aproape paranormala de a intra în capul ucigașului i-a adus o reputație în unele cercuri – și i-a complicat viața personală. Cu cât rezolvă mai multe cazuri, cu atât se strecoară mai aproape în întuneric. Singura sa mângâiere este Winter Meadows, un terapeut. După cazuri deosebit de grele, şi-ar dori să renunţe şi să trăiască în pace.

   Dar atâta timp cât Quinton Zane este în viață, Jack nu va trăi în pace mult timp. După ce și-a consolidat poziția de putere în imperiului familiei sale biologice, Zane își propune să scape de fiii adoptivi ai lui Anson Salinas, începând cu Jack.

Un mare mister și un criminal ingenios te va ține cu sufletul la gură.

Un minunat romantic suspense, care combină secrete întunecate, acțiune palpitantă și pasiune arzătoare.

Mintea reţine întotdeauna elemente vizuale convingătoare care declanşează amintiri puternice. Avea o bănuială că undeva în trecutul lui, Jack îndurase o experienţă îngrozitoare cu focul. Poate că într-o bună zi avea să-i povestească, dar deocamdată păstra secretele pentru el. Îl înţelegea. Categoric şi ea avea câteva secrete pe care le ţinea pentru ea. Era hotărâtă să-şi pună la încercare răbdarea cu Jack, dar nu era uşor. Era cel mai fascinant, cel mai misterios, cel mai interesant bărbat pe care-l întâlnise vreodată, dar nu era convinsă că ar fi înţelept să grăbească lucrurile.

Credea că este pregătită pentru sărutul lui, dar nici că putea să se înşele mai tare. Toate simţurile îi erau străbătute de electricitate, declanşând o reacţie care o uimea. Pentru o clipă sau două fu copleşită de intensitatea experienţei. După aceea fu cuprinsă de o stare de excitaţie alimentată de adrenalină. Brusc, tremura, dar nu din cauza vântului noptatic răcoros dinspre ocean.

Ştia că raţiunea lui era întunecată probabil de dorinţă, dar în această clipă nu dădea doi bani pe asta. Şi raţiunea ei probabil că era întunecată. Părea o situaţie din care amândoi nu aveau decât de câştigat, cel puţin în această noapte. Mâine e o altă zi.”

Colecţia Cărţi Romantice noiembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice octombrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice septembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice august 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Veifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

foto Cărţi Romantice

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.