Moştenitoarea de Johanna Lindsey-Colecţia Iubiri de poveste

Moştenitoarea de Johanna Lindsey -Colecţia Iubiri de poveste

Moştenitoarea

Johanna Lindsey

Colecţia Iubiri de poveste

Editura Alma/Litera

Seria Callahan-Warren

1. One Heart to Win (2013)-Promisiunea

2. Wildfire In His Arms (2015)-Văpaia din braţele lui

3. Marry Me By Sundown (2018)-Moştenitoarea

Sâmbătă-20.10.2018- la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

Moştenitoarea – Johanna Lindsey

  Chemată înapoi în Philadelphia din vârtejul monden al Londrei, Violet Mitchell nu se așteaptă să-și găsească frații în pragul ruinei financiare, iar tatăl plecat să facă o nouă avere pe câmpurile aurifere din Montana. În primejdie să-și piardă și casa, și statutul social, Violet ia o hotărâre drastică – să dea de urmele părintelui dispărut.

   Morgan Callahan a plecat de la ferma familiei sale ca să facă avere. Acum, în timp ce termină de exploatat un filon mare de argint, o tânără care pretinde că este fiica răposatului său partener de afaceri își face apariția cu intenția de a prelua mina tatălui ei. Bănuind că frumușica este o impostoare, Morgan nu are nici un scrupul s-o răpească și s-o ducă în tabăra lui, unde ea nu-și poate pune în practică planurile ascunse.

   Morgan subestimează însă noul său ghimpe din coastă. Hotărâtă să revendice ceea ce consideră că aparține de drept familiei sale, Violet își adună puterile, curajul, energia și entuziasmul ca să înfrunte un teritoriu sălbatic și un străin îngrijorător de chipeș de care depinde propria soartă. O greșeală de judecată dezlănțuie însă o furtună de situații catastrofale care îi dau peste cap planurile și adâncesc legătura cu acest bărbat care nu este perechea strălucită pe care și-ar dori-o o lady – dar este tot ce-și poate dori o femeie puternică și pasională.

„Sărutul începu încet. Așa cum bănuise, mustaţa lui îi gâdila buza de sus și nu se putu abţine să nu chicotească, dar încetă instantaneu când el își puse mâna pe ceafa ei și o trase mai aproape de el, iar buzele lui le separară pe ale ei, în orice caz sărutul era acum adânc, minunat și atât de răvășitor, cu atâtea senzaţii care o năpădeau în același timp. Avea un gol în stomac, pulsul i se accelerase, simţea furnicături pe spate și o dorinţă de a-l cuprinde în braţe.”

„Nici nu-și mai amintea de câte ori își imaginase astfel de momente cu el, încă de la acea noapte memorabilă din cabană, dar acum când se întâmpla, înţelese că închipuirile ei nu aveau pasiunea, explozia de sentimente, acea dorinţă, acea nevoie, acea atracţie care îi copleșea.”

„– Pentru mireasă și mire, fie ca ei să găsească în căsnicia lor fericirea pe care am avut-o eu în a mea, bucuria și binecuvântarea copiilor, care să mă facă bunic! Tăcu o clipă ca să-i facă cu ochiul lui Violet. Le doresc să se bucure unul de celălalt. Pentru Violet, singura mea fiică, mândria și bucuria mea, știu că tu crezi că acesta este cel mai fericit moment din viaţa ta, să știi că dragostea are multe forme și că te așteptă multe alte momente frumoase. Bucură-te de ele și încearcă să nu fii prea autoritară cu soţul tău.”

 Sursa: Carti RomanticeJohanna Lindsey

  Johanna Helen Howard was born on March 10, 1952 in Germany, where her father, Edwin Dennis Howard, a soldier in the U.S. Army was stationed.

   The family moved about a great deal when she was young. Her father always dreamed of retiring to Hawaii, and after he passed away in 1964 Johanna and her mother settled there to honor him.

   In 1970, when she was still in school, she married Ralph Lindsey, becoming a young housewife. The marriage had three children; Alfred, Joseph and Garret, who already have made her a grandmother.

   After her husband’s death, Johanna moved to Maine, New England, to stay near her family.

Colecţia Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de poveste-romanele publicate în luna octombrie 2018

6 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.