Colecția Cărți Romantice noiembrie 2022

Colecția Iubiri de poveste ianuarie 2022 – Alma/Litera

  Romanele care vor apărea în luna ianuarie 2022, în colecția ALMA a Editurii Litera, cărți pe care le veți găsi de acum la chioșcuri în fiecare zi de LUNI, în loc de sâmbătă. Romanele vor fi disponibile la toate punctele de difuzare a presei, fără ziarul Libertatea

1. UN LORD ÎNDRĂGOSTIT de Sherry Thomas – 03.01.2022

Ultimul volum al trilogiei „Londra“.
  Elissande Edgerton este prizonieră în casa unchiului ei tiranic. Numai prin căsătorie poate revendica libertatea pe care o tânjește. Dar cum să prindă bărbatul perfect?
  Lordul Vere, agent secret al guvernului, este implicat într-un scandal după ce este prins cu Elissande și este silit să facă o căsătorie de conveniență. Cum seducția e singura lor armă – și un secret întunecat din trecut le pune în pericol viața – pot învăța să aibă încredere unul în celălalt?

2. O NOAPTE CU DUCELE – Diana Quincy – 10.01.2022

O nouă autoare și primul volum al seriei „Întâlniri clandestine“.
  Văduva Lady Delilah Chambers cunoaște într-o seară la un han un gentleman și ajung să petreacă o noapte plină de pasiune. Dar a doua zi, Leela este șocată când primește vizita acestuia și află că-i va fi soacră, căci Elliot Townsend, Duce de Huntington vrea să se căsătorească cu fiica ei vitregă.
Leela și Elliot sunt hotărâți să se țină departe unul de celălalt – ușor de zis, greu de făcut… cu pasiunea nu te joci.

3. DUCELE CARE MI-A FURAT INIMA de Erica Ridley – 17.01.2022

Primul volum al seriei „Familia Wynchester“.
  Chloe Wynchester vrea să-i îndeplinească ultima dorință a tatălui ei adoptiv și să recupereze un tablou dispărut, furându-l. Dar, când face asta, răpește și un duce frumos.
  Lawrence Gosling, Ducele de Faircliffe, trebuie să se căsătorească cu o moștenitoare bogată. Dar când se trezește într-o trăsură condusă de o femeie frumoasă care refuză să-i asculte comenzile, se teme că inima lui este a ei. Oare poate sacrifica moștenirea familiei pentru o dragoste adevărată?

4. MISTERUL FEMEII ÎN ROȘU de Sherry Thomas – 24.01.2022

Primul volum al seriei „Lady Sherlock“.
  Când orașul este lovit de un trio de morți neașteptate și suspiciunea cade asupra surorii ei și a tatălui ei, Charlotte Holmes îi caută cu disperare pe adevărații vinovați. Primește ajutor de la o bună prietenă, un inspector de poliție și un bărbat care o iubește de mult. Dar, în cele din urmă, Charlotte, sub numele fals de Sherlock Holmes, va uimi pe toată lumea cu inteligența și mintea ei iscoditoare.

5. ÎNDRUMAR PENTRU FERICIRE de Victoria Alexander – 31.01.2022

Ultimul volum al seriei „Societatea Doamnelor Călătoare“.
  În ultimii șapte ani, Viola Branham a călătorit prin lume ca o femeie independentă, limitându-și trecutul ciudat la o amintire îndepărtată, dar dureroasă. Acum a fost chemată acasă, în Anglia, din cauza unei prevederi din testamentul unchiului ei: ea va pierde totul, dacă nu se împacă cu bărbatul care i-a frânt inima și i-a ruinat viața – soțul ei.

Colecția Iubiri de poveste septembrie 2021

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedialibrărie.net şi cărtureşti

Foto Pinterest

#iubiridepoveste #lovebooks #literaturapetocuri #romance #historicalromance

Colecția Iubiri de poveste ianuarie 2022 – Alma/Litera

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.