Colecția Iubiri de poveste decembrie 2021 - Alma/Litera

Colecția Iubiri de poveste decembrie 2021 – Alma/Litera

   Romanele care vor apărea în luna decembrie 2021, în colecția ALMA a Editurii Litera, cărți pe care le veți găsi de acum la chioșcuri în fiecare zi de LUNI, în loc de sâmbătă. Romanele vor fi disponibile la toate punctele de difuzare a presei, fără ziarul Libertatea

1. O AFACERE SECRETĂ de Sherry Thomas – 06.12.2021

Volumul nr. 2 al „Trilogiei Londrei“, după O LADY NOROCOASĂ, apărut luna trecută.
  Lord și Lady Tremaine au un mariaj perfect, bazat pe curtoazie și libertate, căci în ultimii zece ani soții au locuit pe continente separate. Gigi și Camden s-au luat din dragoste, dar s-au despărțit imediat după nuntă ca urmare a unei trădări. Acum Gigi vrea să se mărite din nou, iar unul dintre cele mai admirate cupluri ale Londrei trebuie fie să se îndrăgostească din nou, fie să se despartă pentru totdeauna.

2. TENTAȚIA SEDUCȚIEI de Kerrigan Byrne – 13.12.2021

Volumul nr. 4 al seriei „Fetele Goode“, după FLIRTURI PERICULOASE, apărut acum două săptămâni.
  Gabriel Sauvageau este creierul uneia dintre cele mai periculoase bande de hoți. Știe că nu o merită pe Felicity Goode. Dar asta nu-l oprește să o protejeze, sperând că-și va alina sufletul. Timida Felicity nu-și face iluzii că se va putea mărita vreodată, din moment ce tremură și se bâlbâie când vorbește cu cineva. Are nevoie de un bodyguard, dar cel pe care l-a ales o face să tremure într-un fel care n-are de a face cu frica.

3. CUM SĂ DEVII DUCESĂ de Marie Force – 21.12.2021

  Derek Egan, Duce de Westwood trebuie să se însoare înainte de a împlini treizeci de ani, altfel își pierde titlul. Dar sătul de debutante, se refugiază la casa sa de la țară din Essex unde o găsește pe Catherine McCabe, care nu știe cine este el. Derek este captivat de frumusetea ei, dar oare legătura lor va supraviețui atunci când Catherine va afla adevărul?

4. O LADY LA MIEZUL NOPȚII de Tessa Dare – 27.12.2021

Volumul cu nr. 3 al seriei „Spindle Cove“, după ȘAPTE ZILE DE IUBIRE, care va apărea pe 29.11.
  Kate Taylor nu a încetat niciodată să tânjească după dragoste. Dar n-ar căuta-o în brațele caporalului Thorne. Când străini misterioși vin în căutarea lui Kate, Thorne se dă drept logodnicul ei. El pretinde că vrea doar siguranța lui Kate. Dar de ce există o pasiune mocnită în sărutul lui?

Colecția Iubiri de poveste mai 2021

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedialibrărie.net şi cărtureşti

Foto Pinterest

#iubiridepoveste #lovebooks #literaturapetocuri #romance #historicalromance

Colecția Iubiri de poveste decembrie 2021 – Alma/Litera

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.