Colecția Iubiri de poveste iulie 2022 - Alma/Litera

Colecția Iubiri de poveste iunie 2021- Alma/Litera

  Romanele care vor apărea în luna iunie 2021, în colecția ALMA a Editurii Litera, cărți pe care le veți găsi de acum la chioșcuri în fiecare zi de LUNI, în loc de sâmbătă. Romanele vor fi disponibile la toate punctele de difuzare a presei, fără ziarul Libertatea, la prețul de 18,99 lei.

1. CUM SE AMUZĂ NOBILII de Shana Galen – 07.06.2021

  O nouă autoare și primul volum al seriei „Cavalerii din Covent Garden“.
  Marlowe, fiica unui lord, a fost răpită în urmă cu 15 ani și a trăit alături de o bandă de hoți în mahalaua Londrei, învățând să fie dură, să fure și să se prefacă. Un investigator o duce pe Marlowe (acum Elizabeth) înapoi în lumea bună, iar fratele lui, lordul Dane o va introduce în societate. Însă Dane e atras în lumea ei periculoasă, unde elevul devine profesor și dragostea este cel mai mare risc dintre toate.

2. CONTELE MEU IUBIT de Kate Bateman – 14.06.2021

  O altă nouă autoare și primul volum al seriei „Burlacii din Bow Street“.
  Vărul Georgianei Caversteed o obligă să se mărite, dar Georgie creează un plan nebunesc pentru a deveni văduvă: se căsătorește cu un criminal condamnat înainte de a fi executat. Însă cel pe care-l alege este agent secret, aflat în închisoare sub acoperire, așa că după câteva săptămâni, Georgie dă peste el viu și nevătămat la un eveniment din înalta societate. Wylde are mâna ei, dar va putea să-i câștige inima?

3. DUCELE, DOAMNA ȘI BEBELUȘUL de Vanessa Riley – 21.06.2021

  A treia nouă autoare a colecției și primul volum al seriei „Femei îndrăznețe, bărbați seducători“.
  Când soțul ei moare, Patience Jordan este întemnițată pe baza unor acuzații false, dar riscă totul pentru a-și vedea copilul nou-născut, aflat sub tutela lui Busick Strathmore, vărul fostului ei soț, un erou militar rănit. Oare Patience și Busick se pot transforma din dușmani înverșunați în iubiți pasionali?

4. ÎN PAT CU DIAVOLUL de Kerrigan Byrne – 28.06.2021

Ultimul volum al trilogiei „Diavolii îngenuncheați“.
  Este numit Diavolul din Dorset, un bărbat puternic și periculos, aflat în serviciul secret al Coroanei. El pune ochii pe frumoasa contesă Francesca Cavendish, cea care are propriile secrete întunecate și amenință să-i zdruncine întreaga lume. Oare-și vor găsi dragostea vieții lor sau o vor pierde, atunci când totul e dat în vileag?
   Prima lună de vară vine cu trei noi autoare și un volum mult așteptat al unei autoare îndrăgite. Cum vă plac?

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Foto Pinterest klubok.com

#iubiridepoveste #lovebooks #literaturapetocuri #romance #historicalromance

Colecția Iubiri de poveste iunie 2021 – Alma/Litera – Literaturapetocuri

6 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.