Comentatori premiați ianuarie 2017

       Luna ianuarie s-a încheiat, ne-am făcut planuri, am întocmit lista cu provocări literare pentru anul 2017 şi ne-am apucat de citit. Ne-am împărtăşit trăirile şi entuziasmul, dar după cum ştiţi, este momentul să anunţăm cititorii fideli cu cele mai multe comentarii, ai site-ului Literaturapetocuri.ro. Premiul oferit este o carte surpriză.

       Vă mulţumim pentru că ne sunteţi alături şi vă face plăcere să ne împărtăşiţi pasiunea pentru lectură.

       Vă aşteptăm cu drag şi pe ceilalţi. 

Comentatorii premiaţi

1. Barbalata Mirela
2. Boghean Daniela

3. Eva Anca
4. Vero

În cazul în care au intervenit modificări, vă aşteptăm datele voastre de contact: numele/prenume şi adresa de livrare pe e-mail literaturapetocuri@gmail.com

Vă mulţumim!

Cu drag,
Iasmy şi Mili

8 COMMENTS

  1. Felicitări tuturor!Mă bucur pentru voi.Impreuna aflam noutăți despre cărțile apărute, detaliile care ne interesează și de ce nu,bucuria de a interacționa unul cu altul!

  2. Mulţumesc! 😀 Prin intermediul vostru am reuşit să decopăr mai multe decât credeam că voi putea, noutăţile sunt mereu pe aici. Mă bucur foarte mult că am ocazia să-mi împărtăşesc opiniile în materie de cărţi cu voi! Felicitări şi celorlalte fete! 🙂

  3. Multumesc! Si felicitari si celorlalte fete! Astept in continuare noutati, recenzii si recomandari 🙂 .

  4. Felicitari din suflet……….pe Mirela o admir……..nu stiu de unde scoate timpul sa viziteze toate blogurile…..incredibil!!!!!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.