Mulțumesc

Mulțumesc

by -
26

Dragi prieteni, sunteți alături de mine zi de zi și vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul constant ce mi-l acordați. Am ales să o fac în ordinea apariției voastre.

Chay ai fost alături de mine din prima clipă, apreciez gestul tău de a sparge gheața;

My ai reușit să mă binedispui cu nerăbdarea de a fi prima în toate, sper să ai timp și să ne mai aduci noutăți;

Nicol mulțumesc pentru că ai grijă de mine și îmi oferi ceai cu lamâie (chiar dacă nu-mi place), dar te iert repede când îmi aduc aminte de petrecerile tematice virtuale și de amintirile frumoase;

IASMY mi-ai arătat că îți pasă și mi-ai făcut zilele frumoase cu muzică bună, noutăți literare și recenzii inedite;

Lothlorien ești cireașa de pe tort și întotdeauna vei rămâne cavalerul în armură strălucitoare. Mă bucur că ai rămas Kojak și ne-ai încântat mereu cu felul tău de a fi;

Diana apreciez că îți faci timp pentru a mă corupe să citesc thriller, cărți SF și alte minuni literare. Promit că am să culeg câte puțin din fiecare, de dragul tău.

Iliuta sunt încântată să cunosc virtual o persoană pasionată de cartea Mândrie și prejudecată. Cu siguranță această carte ai memorat-o, de aceea o citești an de an.

Alina ai reușit să mă duci într-o lume a filmului, a personajelor războinice, a vârcolacilor și a romantismului. Ești o enciclopedie.

Sacadat mă binedispui cu talentul tău oratoric, ești tot timpul cu desaga plină și mă simt norocoasă să citesc recomandările tale în materie de cărți/filme/muzică. Transpui totul într-un spectacol total.

Lilah ai avut o idee foarte bună cu grupul de romantic, mulțumesc că m-ai acceptat, așa ne putem bucura zi de zi de lucruri frumoase.

Marcovici Anca Georgiana pasiunea pentru cărți și pătrățele ne-a adus împreună, mă simt norocoasă;

Dana Petraru mulțumesc pentru că ai îndrăznit să te alături.

Mulțumesc tuturor celor care au îndrăznit să lase măcar o opinie, dar și celor care mă urmăresc din umbră.

Voi imi dați curaj să continui, înseamnă că este bine ceea ce fac.

Mulțumesc că ați ales să veniți în lumea mea.

Drăgan Milica (Mili) - Membru Fondator / PR / Editor coordonator - Admin. grup Facebook - Literatura pe tocuri

26 COMMENTS

  • Nicol, cum am putea sa nu te rabdam , cand si tu la randul tau ne rabzi si ne accepti pe noi. Ne acceptam asa cum suntem, ne placem , ne intelegem, ne ajutam si asta conteaza cel mai mult. 🙂

 1. Cred ca nu exista cuvinte de exprimare a ceea ce simt. Spun doar atat, fiecare dintre voi ocupati un loc special in inima mea. Orice ar fi si oricum ar fi veti ramane acolo. Sa ne uram la cat mai mult timp impreuna in mediul virtual si poate nu numai, fara invidie, egoism sau rautate. Respecte, pt, voi toti cei care sunteti, sau veti fi alaturi de noi. Mersi, MILI!

 2. Multumesc pentru cuvintele tale.M-ai luat prin surpridere.Aici e locul unde oamenii iubitori de frumos isi dau intalnire.Pe altii i-am intoxica cu PLACEREA/OBSESIA noastra pentru lectura,in schimb,aici,suntem bineveniti.

 3. Eu iti multumesc ca m-ai invitat aici, ca am cunoscut alte pasionate de literatura romantica si nu numai.

 4. da, ce sa-i faci, te-ai pricopsit si cu mine ! Si cum eu port un respect venerabil vecinilor , poti sa ma consideri vecina ta virtuala !

 5. Buna la toata lumea 🙂
  Sunt pe lista si va multumesc mult de tot .
  Literatura cuprinde n genuri asa cum a spus si Cavalerul nostru , nu scapa nimic ca din fiecare lectura ai ceva de invatat 🙂 asa ca am sa va servesc mai departe cu descrieri despre orice carte care-mi atrage atentia si consider ca trebuie sa atrag atentia si sa o supun atentiei voastre si nu numai, stim cu toti ca nu suntem singurii care intram pe acest blog , suntem doar persoanele care ne-am logat oficial.
  Va multumesc pentru ca m-ati acceptat in „gasca” voastra si nu ma pot exprima in cateva fraze cat de bine ma simt cu voi 😆

 6. Multumesc pentru cuvinte nepretuite.Multumesc Mili ca m-ai primit in oaza spirituala…multumesc Iasmy ca esti o prietena desavarsita,multumesc Nicol pentru petreceri si buna dispozitie,multumesc Sacadat pentru un strop de umor caragialesc,multumesc Diana pentru ca impartasim thrillerul exploziv si nu numai… multumesc Alina,My,Chay si celorlalte pentru schimburi interesante de opinii literare si altele.In lumea reala suntem straini ,in lumea virtuala suntem prieteni si impartasim o pasiune comuna si obsesiva si anume literatura,filmele si muzica de suflet.Sa fim sanatosi si voiosi si la mai multe.

  • Lothlorien placerea a fost de partea mea. Eu sunt recunoscatoare celor care imi sunt alaturi in orice mod cu putinta. Oaza este pentru toata lumea, insa nu toti au curaj sa fie sa se bucure de atmosfera. Faptul ca suntem straini in mediul real, mai putin conteaza, e o incantare sa imparti pasiunile cu oricine-oriunde-oricand. Sa fim sanatosi sa si facem tot ceea ce ne dorim.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.