Cred în fericire de Kelly Moran - Editura Literpress Publishing - noutăți

Cred în fericire, de Kelly Moran – Editura Literpress Publishing – noutăți

Cred în fericire – vol 2

Kelly Moran

Titlul original: Benediction

Traducere: Cristina Radu

Editura Literpress Publishing – noutăți

Seria Cattenach Ranch – Volumul 2

Fericirea în brațele tale – Kelly Moran vol 1

Colecția: PrimRose

Număr pagini: 290

An apariție: 2021

Gen: Romance

  În copilărie, Nakos Hunt a părăsit intimitatea tribului său nativ Arapaho pentru a locui la ranch-ul Cattenach. Acum e supraveghetor, e fericit cu viaţa lui, dar fata cu care s-a împrietenit cu mulți ani în urmă îi întoarce dintr-o dată sufletul pe dos. Tânjeşte după stabilitate şi un scop în viaţă şi Amy Woods e orice altceva în afară de o prezenţă liniştitoare. Deşi e incredibil de frumoasă şi aproape singura persoană care poate scoate un râs din partea lui, n-a fost niciodată în stare să o înţeleagă.

  Apoi, o clipă schimbă totul şi în el se naşte o dorinţă puternică de a o proteja. Şi de a n-o mai lăsa să plece. La fel e şi cu dorinţa dureroasă şi o legătură pe care pare că n-o poate controla, indiferent cât de tare se străduieşte să-şi nege această dorinţă. Ea nu se încadrează în versiunea de poveste cu final fericit…

  Amy e familiarizată cu dezamăgirile. A petrecut majoritatea vieţii ei afirmându-se prin forţe proprii şi sfidând soarta. Odinioară poate că a visat la lucruri precum fericire şi iubire, dar astea erau pentru alţii. Nakos nu fusese niciodată cineva pe care să-l merite, cu toate astea atracţia dintre ea şi cowboy-ul cel meticulos şi sexy nu poate fi negată. Şi prea ispititoare pentru a fi ignorată. Nu numai că el e puternic, răbdător şi respectuos, dar îşi manifestă un fel de pasiune romantică ce nu credea să existe. Dar secretul pe care-l păstrează ar putea sparge globul perfect în care trăiesc şi când un vechi coşmar se târăşte dinspre trecut, ea îşi dă seama că să-l piardă pe Nakos ar fi singurul lucru după care nu şi-ar mai putea reveni.

Carte disponibilă pe site-ul Literpress.ro

Fericirea în brațele tale – Kelly Moran – vol 1 – recenzie

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.