Pe urmele iubirii

Pe urmele iubirii – Johanna Lindsey – Colecţia Iubiri de poveste

Pe urmele iubirii

The Pursuit

Autor: Johanna Lindsey

Colecţia Iubiri de poveste

Editura Alma/Litera

Volumul al treilea al seriei Sherring Cross

Seria Sherring Cross: 1. Bărbatul visurilor mele – Man of My Dreams, 2. Iubește-mă o veșnicie – Love Me Forever, 3. Pe urmele iubirii – The Pursuit

   Pe urmele iubirii – Johanna Lindsey – Colecţia Iubiri de poveste – Seria Sherring Cross

Sâmbătă-05.01.2019 – Cartea Pe urmele iubirii, de Johanna Lindsey, la chioșcurile de presă alături de ziarul Libertatea

   Ceea ce credea Melissa MacGregor că ar fi o mare aventură pentru ea – ,,evadarea” de sub protecţia numeroasei, gălăgioasei şi sălbaticei sale familii scoţiene în timpul sezonului agitat din Londra – pare a fi o copie palidă în faţa promisiunii reflectată din privirea pasională a lui Lincoln Ross Burnett. Deși schimbă doar câteva cuvinte înainte de a se despărți după o întâlnire întâmplătoare pe terenurile bunicului ei, Melissa știe imediat că acest străin îndrăzneț este destinul ei, în timp ce Lincoln își dă seama că inima lui a fost revendicată pentru totdeauna și că nu va fi niciodată încheiată până când Melissa MacGregor nu devine mireasa lui.

   Dar există obstacole serioase care împiedică planurile lor – o părticică din familia Melissei, mulţi, mari, fioroşi, şaisprezece la număr, șase pe nume Ian și toți MacFearson. Unchii Melissei dezaprobă tot şi sunt hotărâți să-i pună piedici în calea fericirii. Cu toate acestea, el este în egală măsură hotărât să se confrunte cu pericolul – și să-și urmeze calea până la capătul pământului, dacă este necesar.

Melissa se îndrăgostește nebunește de un tânăr misterios… nimeni altul decât dușmanul din copilărie al familiei sale. Cine va învinge – onoarea familiei sau iubirea?

  Johanna Lindsey – Johanna Helen Howard s-a născut pe data de 10 martie 1952 în Germania, acolo unde tatăl său Edwin Dennis Howard, soldat în Armata S.UA, a locuit o perioadă. Familia s-a mutat pe când era tânără. Tatăl ei a visat mereu la Hawaii, iar după ce acesta moare în 1964, Johanna împreună cu mama ei se stabilesc acolo în memoria lui. În 1970 s-a căsătorit foarte tânără cu Ralph Lindsey devenind gospodină şi mamă a trei copii: Alfred, Joseph şi Garret. După moartea soţului ei s-a mutat în Maine pentru a fi mai aproape de familie. De atunci ea nu s-a mai recăsătorit. A scris prima carte, Mireasa prizonieră (Captive Bride) în 1977, ca un fel de capriciu care se dovedeşte un succes aşa cum vor deveni şi celelalte 49 de romane care urmează. Până în 2006, peste 58 de milione de exemplare au fost vândute în întreaga lume şi au fost traduse în 12 limbi. Cărţile ei acoperă diverse epoci istorice: Evul Mediu, Regency Anglia, Western, Viking.

Una dintre cele mai bune serii: 

Seria Malory-Anderson de Johanna Lindsey-Aventuri trăite pe mare sau pe uscat

Seria Malory-Anderson a cucerit multe inimi. Aventuri trăite pe mare sau pe uscat, personaje încăpățânate, clipe pasionale și situații amuzante ce dau savoare prin intensitatea cu care se  trăiesc. Fiecare cuplu ascunde câte o poveste în care pirații și lorzii sunt pe picior de egalitate. Două familii care se reunesc într-o serie memorabilă.

Seria Aventuri în Wyoming – Johanna Lindsey- senzaţii ameţitoare în Vestul Sălbatic

Colecţia Iubiri de poveste – ianuarie 2019

Colecția Iubiri de poveste – listă cărți ordonate alfabetic – autori și serii – anii 2013-2018

Verifică disponibilitatea Colecţiei Iubiri de poveste în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.