Colecția Iubiri de poveste iulie 2021

Colecția Iubiri de poveste iulie 2021- Alma/Litera

  Romanele care vor apărea în luna iulie 2021, în colecția ALMA a Editurii Litera, cărți pe care le veți găsi de acum la chioșcuri în fiecare zi de LUNI, în loc de sâmbătă. Romanele vor fi disponibile la toate punctele de difuzare a presei, fără ziarul Libertatea

1. IUBIRE LA CEAS DE SEARĂ de Anna Campbell – 05.07.2021

  Vol. 4 din seria „Fiii păcatului“, după CURAJUL UNUI DUCE, apărut pe 31 mai.
  O femeie caută răzbunare, dându-se drept menajeră pentru a-l ruina pe marchizul de Leath, care i-a frânt inima surorii sale. Dar trebuie să reziste ea însăși tentațiilor ticălosului… în timp ce-i dă câte un sărut în lumina lunii.

2. MIREASĂ CU GHINION de Janna MacGregor – 12.07.2021

O nouă autoare și primul volum din seria „Moștenitoarele Cavensham“.
  Lady Claire Cavensham rămâne cu gura căscată atunci când este anunțată logodna sa cu lordul Pembrooke, pe care abia îl cunoaște. Însă după patru logodne eșuate, nu este în măsură să refuze.
Alexander cere mâna logodnicei dușmanului său pentru a se răzbuna. Norocul lui că femeia „blestemată” este disperată. Dar ceea ce începe ca o farsă se transformă în ceva scandalos de profund…

3. PRINS ÎN MREJE de Kate Bateman – 19.07.2021

Volumul al doilea al seriei „Burlacii din Bow Street“, după CONTELE MEU IUBIT, care apare pe 14 iunie.
  Alex Harland, agent pe Bow Street, are un singur caz nerezolvat: identitatea femeii misterioase care i-a furat un sărut înainte de a pleca în război. Când începe investigația pentru Nightjar, un hoț de bijuterii londoneze, dă la tot pasul de ademenitoarea Emmy Danvers.
Chiar dacă Emmy îl iubește pe Alex de ani de zile, nu poate risca să-și dezvăluie identitatea ca Nightjar. Însă când reputația – și viața – ei sunt în pericol, oare Alex își va da seama că unele reguli sunt făcute pentru a fi încălcate din dragoste?

4. STRĂINUL SEDUCĂTOR de Kerrigan Byrne – 26.07.2021

Volumul cu nr. 7 al seriei „Rebeli victorieni“ /Fetele Goode 1
  Sir Carlton Morley, șef al Scotland Yard, cunoscut ca un justițiar, bun luptător, cu voință neclintită, a fost un hoț și un criminal în copilărie. Acum stă noaptea la pândă, jurând să nu cadă niciodată în ispită. Până când apare Prudence Goode care tânjește după o noapte de pasiune, înainte de a se supune unei vieți plictisitoare. Când se lasă cuprinși de pasiune, această slăbiciune a lui Morley poate fi folosită de dușmani împotriva lui.

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedialibrărie.net şi cărtureşti

Foto Pinterest

#iubiridepoveste #lovebooks #literaturapetocuri #romance #historicalromance

Colecția Iubiri de poveste iulie 2021- Alma/Litera – literaturapetocuri.ro

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.