Darul stelelor de Jojo Moyes

Darul stelelor, de Jojo Moyes – Editura Litera – Colecţia Blue Moon

Darul stelelor

Jojo Moyes – cărţi/recenzii

The Giver of Stars

   Darul stelelor, de Jojo Moyesdisponibil în librăriile din toată țara și la punctele de difuzare a presei la începutul lunii noiembrie.

   Anglia, la sfârșitul anilor ’30. Alice Wright – neliniștită, sufocată de conveniențe – ia hotărârea impulsivă de a se căsători cu bogatul american Bennett van Cleve și de a-și lăsa casa și familia în urmă. Dar Baileyville, Kentucky, este un oraș insipid în care lumea îi dezaprobă purtarea, soțul ei preferă munca în locul soției sale și este dominat de tatăl lui, așa că viața aici nu-i oferă aventura – sau scăparea – de care spera să aibă parte. Asta, până când o întâlnește pe Margery O’Hare – fiica unui infractor celebru și a unei femei nonconformiste, pe care orașul dorește să o uite. Margery are misiunea de a împărtăși miracolul lecturii către cei săraci și pierduți și are nevoie de ajutorul lui Alice.

   Străbătând singure potecile pe sub cerul liber, prin păduri, în sălbăticia muntelui, Alice, Margery și colegele lor descoperă libertatea, prietenia și un mod de viață care li se potrivește. Dar când Baileyville se va întoarce împotriva lor, va fi suficientă încrederea lor una în cealaltă – și puterea cuvântului scris – pentru a le salva?

Inspirat dintr-o remarcabilă poveste adevărată, Darul stelelor prezintă cinci femei incredibile, care se vor dovedi la fel de ușor de îndrăgit ca Lou Clark, eroina de neuitat din Înainte să te cunosc.

„Cu personaje atât de reale încât par niște prieteni dragi și o poveste convingătoare, acesta este un roman frumos, special. Mi-a plăcut la nebunie, nu voiam să se termine!“ Liane Moriarty

Grandios și feminist… o poveste de neuitat.“ PopSugar

Cea mai bună autoare feminină contemporană din Marea Britanie.“ Sun on Sunday

   Jojo Moyes este autoarea bestsellerurilor Înainte să te cunosc, După ce te-am pierdut, Eu, și totuși alta, Fata pe care ai lăsat-o în urmă, Ultima scrisoare de dragoste, Un bărbat şi o femeie, În căutarea unui destin, Silver Bay, Bazarul visurilor şi Un bilet pentru Paris.

Seria Înainte să te cunosc – Jojo Moyes – destin, emoţii şi trăiri intense

   Seria Înainte să te cunosc – un carusel de emoții în care destinul joacă feste personajelor aducându-le pe marginea prăpastiei și a disperării. Trăirile intense și maturizarea vor funcționa în tandem pentru a înțelege de ce uneori viața are un anumit curs, mergând întotdeauna înainte. 

Recenzii cărţi Jojo Moyes

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia şi cărtureşti

Noutăţi editoriale

2 COMMENTS

  1. Cu Jojo Moyes am o relatie rece-calda. Am indragit cateva romanele, dar am si ramas cu un gust amar dupa alte scrieri… Tare sunt curioasa in privinta acestei carti.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.