O lady la miezul nopții de Tessa Dare - Colecția Iubiri de poveste

O lady la miezul nopții, de Tessa Dare – Colecția Iubiri de poveste

O lady la miezul nopții

Tessa Dare

Seria Spindel Cove

Colecția Iubiri de poveste decembrie 2021

Editura Alma/Litera

Din 27.12.2021 – la toate punctele de difuzare a presei

   După ani întregi în care s-a descurcat singură, Kate Taylor a găsit prietenie și acceptare în Spindle Cove, dar nu a încetat niciodată să tânjească după dragoste. Ultimul loc în care ar căuta-o este în brațele caporalului Thorne. Comandantul miliției este rece ca gheața, dar brutal de chipeș. Însă când niște străini misterioși vin în căutarea lui Kate, Thorne se prezintă ca logodnicul ei. El pretinde că nu se gândește decât la siguranța lui Kate. Atunci de ce există o pasiune arzătoare în sărutul lui?
  Cu mult timp în urmă, Samuel Thorne și-a dedicat viața păstrării fericirii lui Kate. Vrea ce e mai bun pentru ea și știe că acest lucru nu înseamnă căsătoria cu un bărbat ca el. Pentru a face să reziste mai mult logodna lor temporară, trebuie să-și țină mâinile departe de trupul ei ispititor și să blocheze influența zâmbetelor ei calde asupra inimii lui ofilite. Este cea mai grea bătălie din viața acestui războinic împietrit… și prima pe care pare destinat să o piardă.
Veți citi întreaga poveste în romanul O LADY LA MIEZUL NOPȚII de Tessa Dare, al treilea volum din seria Spindel Cove. De luni, 27 decembrie, la chioșcurile din toată țara!

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.