Din dragoste pentru Pete de Elizabeth Hoyt-Colecţia Cărţi Romantice

Din dragoste pentru Pete de Elizabeth Hoyt-Colecţia Cărţi Romantice

Din dragoste pentru Pete

Autor: Elizabeth Hoyt

Pseudonim Julia Harper

Colecţia Cărţi Romantice-august 2018

Vineri-31.08.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

   Îndrăzneața Zoey Addler este pe punctul de a se lua la harță, din cauza unui loc de parcare, cu un agent federal. Și nu cu un agent oarecare, ci cu foarte specialul agent Dante Torelli, un bărbat elegant și dichisit, care pare mai degrabă potrivit pe copertele revistelor decât într-un birou al FBI. Însă când nepoțica ei Pete este răpită chiar de sub privirea ei, Zoey nu ezită să se repeadă în BMW-ul scump și impecabil al agentului și să pornească împreună cu acesta pe urmele răpitorilor, încercând să nu se lase bulversată de… Domnul Buze Păcătoase, după cum îl numește ea pe fermecătorul agent.

   Misiunea lui Dante ia o întorsătură neașteptată, astfel că se trezește ținta unei ploi de gloanțe și partener, fără voie, al unei roșcate extrem de vorbărețe. Lui îi place liniștea. Ea nu-și poate ține o clipă gura. El preferă să meargă după niște reguli stricte. Ea nu dă doi bani pe reguli. Însă, în acest caz, contrariile fac mai mult decât doar să se atragă: se incită reciproc. Cu un ucigaș trimis pe urmele lor, Dante și Zoey vor risca totul – de dragul lor și al micuței Pete.

„Sărutul cu Zoey se dovedea a fi o revelaţie. Îl săruta cu gura întredeschisă, fără nici o ezitare şi cu buzele moi şi calde, iar limba ei era umedă şi erotică. Părea ceva firesc şi simplu. Ca şi când aşteptase momentul acesta de când se aruncase prima dată pe capota maşinii lui.”

„Ochii lui îi întâlniră pe ai ei, şi rămase o clipă nemişcat, cu braţele ridicate deasupra capului. Şi ceva păru să se aprindă în ochii aceia adânci de culoarea ciocolatei negre. Dar poate că era pur şi simplu reflexia flăcărilor din şemineu.”

„În oricare alte circumstanţe, apropierea aceasta de ea ar fi însemnat că avea să o sărute, dar, de data asta, Zoey nu putea să confunde furia lui cu dorinţă. Simţi un junghi de vinovăţie. Era adevărat că îl minţise. Şi era adevărat şi că se folosise de el. Dar chiar existaseră circumstanţe
atenuante…”

„El ridică privirea şi-i întâlni ochii şi văzu că expresia lui nu se îmbunase. Dimpotrivă, parcă devenise mai dură şi mai intensă. Arăta ca un prădător care îşi urmărea atent prada.”

Sursa Cărţi Romantice

   Elizabeth Hoyt este o cel mai bine vândut autor New York Times de historical romance. A publicat romane contemporane și sub pseudonimul de Julia Harper. În prezent locuiește în Illinois împreună cu soțul și cei doi copii.

   Elizabeth Hoyt, autoarea ale cărei romane de dragoste istorice au urcat rapid în topurile de bestselleruri. De asemenea, cărţile ei, traduse până acum în 15 limbi, au fost nominalizate de patru ori la premiul RITA şi au câştigat de două ori premiul Romantic Times Reviewer’s Choice. Elisabeth s-a născut în New Orleans, dar a crescut în St. Paul, Minnesota. A călătorit mult şi a vizitat St. Andrews, Scoţia; Germania, Franţa şi Belgia. A petrecut un an în Oxford şi, pe timpul unui schimb de vară între studenţi, a locuit în Kawasaki, Japonia. Are BA în antropologie de la Universitatea din Wisconsin la Madison. A mai scris trilogia „The Princess”,   seriile „Maiden Lane” şi „Legend of Four Soldiers”.

Colecţia Cărţi Romantice

Recenzii cărţi Elizabeth Hoyt

Books Elizabeth Hoyt

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.