Doar un sărut - Mary Balogh - Colecția Cărți Romantice

Doar un sărut – Mary Balogh – Colecția Cărți Romantice

Doar un sărut

Only a Kiss

Mary Balogh

Colecția Cărți romantice septembrie 2020

Editura Lira/Litera

Seria Survivor’s Club – Seria Clubul supraviețuitorilor: 1. The Proposal (2012) – Inima mea îți aparține, 2. The Arrangement (2013) Aranjamentul,  3. The Escape (2014) – Călătorie cu final neșteptat4. Only Enchanting (2014) – Dragoste neașteptată5. Only a Promise (2015) – Doar o promisiune6. Only a Kiss (2015) – Doar un sărut, 7. Only Beloved (2016)

.Cartea este disponibilă la toate punctele de difuzare a presei.

Volumul al șaselea din seria Clubul supraviețuitorilor

De când a fost martoră la moartea soțului ei în timpul războiului, Imogen, Lady Barclay, s-a retras între zidurile de la Hardford Hall, casa lor din Cornwall. Noul proprietar nu a venit să-și revendice moștenirea, și Imogen speră cu disperare că acesta nu va apărea niciodată ca să-i tulbure pacea fragilă.

Percival Hayes, conte de Hardford, nu este interesat să se familiarizeze cu sălbăticia din Cornwall, dar când, sub impulsul momentului, se decide să facă o vizită la proprietatea pe care o deține în zonă, este șocat să descopere că nu este vorba doar de o grămadă de ruine. Și este și mai șocat să o găsească locuind acolo pe frumoasa văduvă a fiului predecesorului său.

Curând Imogen stârnește în Percy o pasiune de care acesta nu se crezuse vreodată capabil. Însă mai poate el să o salveze de nefericire și să-i trezească la viață sufletul zdrobit? Și, dacă da, care va fi prețul pe care va trebui să-l plătească?

Veți citi întreaga poveste în romanul DOAR UN SĂRUT de Mary Balogh, volumul cu nr. 6 al seriei „Clubul supraviețuitorilor“. De vineri la toate punctele de difuzare a presei.

Colecția Cărți romantice septembrie 2020

Colecția Cărți Romantice august 2020

Colecția Cărți roamantice iulie 2020

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#literaturapetocuri #cartiromantice #romance #marybalogh

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.