Dragoste şi pericol de Kat Martin

Dragoste şi pericol, de Kat Martin – Editura Miron – recenzie

Dragoste şi pericol

Into the fury

Kat Martin

Editura Miron

Traducere: Cornelia Cernetchi Pascu

Număr pagini: 366

Romantic suspense

BOSS, Inc. Series: 1. Into the Fury – Dragoste şi pericol, 2. Into the Whirlwind –În vârtejul iubirii, 3. Into the Firestorm

   Dragoste şi pericol de Kat Martin romantic suspense.

Kathleen Kelly Martin (alias Kathy Lawrence, Kasey Mars)

     Kathleen Kelly s-a născut la data de 14 iulie 1947, în Valea Centrală din California, SUA. A obținut o diplomă în antropologie și a studiat, de asemenea, istoria la Universitatea din California din Santa Barbara. Ea a fost broker imobiliar când și-a întâlnit viitorul soț, Larry Jay Martin. La scurt timp după ce cei doi s-au cunoscut, Larry a rugat-o să-i citească un manuscris nepublicat al unui western istoric pe care îl scrisese. Kat s-a îndrăgostit atât de carte cât și de autor! După ce a făcut ceva editare pentru el, a decis să încerce să scrie şi ea. Publicată din 1988,  și-a semnat cărțile cu numele ei, Kat Martin, dar a folosit și două pseudonime: Kathy Lawrence pentru o carte în colaborare cu soțul ei Larry Jay Martin și Kasey Marș pentru primele ei povestiri contemporane.

   Scriitor bestseller din New York Times, printre numeroasele sale premii, a câștigat prestigiosul premiu RT Care Review Magazine Career Achievement Award. Până în prezent, Kat are peste 11 milioane de copii ale cărților sale tipărite. A fost publicată în șaptesprezece țări străine, printre care Anglia, Africa de Sud, Spania, Argentina, Germania, Italia, Grecia, Norvegia, Suedia, Rusia, Bulgaria, China și Coreea.

   În prezent, locuiește împreună cu soțul ei, scriitor și fotograf, în Missoula, Montana, Statele Unite ale Americii. Dar când nu scriu, se bucură de schi și de călătorii, în special în Europa.

   ,,PĂCĂTOASE, TÎRFE și DEPRAVATE

 PĂZIȚI-VĂ.

V-A BĂTUT CEASUL
   Cu un asemenea bilet primit la compania de lenjerie La Belle, un lanț de desfacere a unor produse asemănătoare celor de la Victoria’s Secrets, Ethan Brodie fost polițist, foarte bine pregătit, actualmente detectiv particular, împreună cu echipa lui, va accepta să asigure securitatea modelelor de top, care prezintă lenjeria.
   Ethan și-a jurat să stea departe de femei, din cauza unei relații dezastruoase, care i-a frânt inima.  Atrăgătorul detectiv particular și echipa lui va trebui să privească modelele, fără nici o relație cu celebrele fotomodele.

,,-Un lucru vreau să fie clar, zise Carlyle, cînd Ian ieși din cameră și închise ușa. Vorbim de cîteva dintre cele mai atrăgătoare și sexi femei din lume. Ele sînt fantezia oricărui bărbat. Din acest motiv compania La BELLE are o clauză contractuală de ne-implicare sentimentală. În nici un caz nu puteți lucra pentru noi, dacă va gîndiți să va culcați cu ele. Evident că veți avea o atitudine agreabilă față de ele, însă nu veți depăși anumite limite.

     Valentine Hart este un model de o frumusețe perfectă. Scopul său este acela de a strânge bani pentru a termina facultatea de medicină dentară. Cu un trecut dureros, cu o perpetuare dintr-un centru de plasament în altul, Val nu este interesată decât de a reuși ce și-a propus, chiar dacă acest lucru înseamnă să muncească douăsprezece ore continuu. Când a fost selectată de La Belle, viața sa a devenit publică într-o oarecare măsură. Biletul de amenințare venit printre modele de lenjerie o vor îngrijora, dar apariția chipeșului detectiv o liniștește puțin, dar îi și captează atenția. Îngrijorarea ei cea mai mare este băieţelul ei Charlie.

,,Dar bărbatul mai înalt i-a atras de fapt atenția, fiind mai zvelt decât primul, șaten-închis, cu ochi negri și un chip care ar fi magnetizat privirile oricărei femei. Era tuns scurt și asta îi scotea și mai mult în evidență trăsăturile masculine. După cum se mula tricoul negru pe formele intens lucrate, era clar că bărbatul cântărea cam o sută de kilograme de mușchi-forță.
În clipă cînd privirea lui pătrunzătoare s-a îndreptat în direcția ei și a scurtat-o doar cîteva secunde, ea a simți un fulger electric neașteptat prin tot corpul.”

   Ethan, cu o fetiță minoră dintr-o relație cu o femeie frumoasă, dar cinică și răsfățată, cu nenumărate certuri în privința vizitării propriei lui prințese mici este hotărât să nu mai acorde nici o șansă femeilor frumoase, dar ceva îl atrage către o frumoasă blondă. Această blondă face parte din primele zece modele de top. Când modele îi vor fi prezentate pentru a putea colabora mai bine la securitatea lor, Valentine îl va impresiona cel mai tare. Oare este și ea o fandosită frumoasă și cu nasul pe sus?

,,Se mai uită o dată la toate fetele și rămase cu ochii fixați asupra celei din urmă,Valentine. Îi plăceau blondele dintotdeauna.Toate cinci aveau părul blond lung, ușor ondulat sau drept.Valentine avea părul de culoarea mierii, ușor ondulat pe spate și foarte bogat.
Se auzi un rîs gutural, care aparținea lui Megan, roșcata. Blonda de lîngă ea zîmbi cuceritor și în obraji i se văzură două gropițe sexi. Pe această o va ține minte sigur; Valentine. Mai degrabă avea nume de dansatoare la bară, decît model pentru lenjerie intimă, dar ce știa el?”

   De la biletele de amenințare la crimă nu mai e decât un pas și una dintre fete va fi ucisă. Oare va fi cazul să anuleze turneul de prezentare prin țară?  Ethan va deveni garda de corp personală a lui Val, la fel cum alți detectivi le va proteja pe celelalte fete. Unde este criminalul și cine este următoarea țintă?
   Val este hotărâtă să onoreze în continuare acest turneu, în care criminalul tot trimite bilete de amenințare. Apar și alte cadavre cu același bilet de amenințare. Ce se întâmplă și cine este adevăratul criminal și hărțuitor? La prima victima este suspect un amant misterios și însurat. A două victima unde apare același bilet de amenințare este o stripteuză. Victima a fost violată și apoi strangulată. Care să fie legătură între victime? Din nou primează banii și investiția de milioane de dolari în turneul acesta, iar anularea nu se ia în considerare.
   Va exista atracție din ambele părți pe parcursul acestui turneu, dar va exista și alte persoane care o doresc în patul lor pe Val.
  Vor exista și alte situații periculoase, când Val și alte modele vor fi luate ostatice, iar Ethan își va da seama că are sentimente pentru Val. Vor reuși să scape cu bine cei doi de criminalul care este pe urmele lor?
   Dacă doriți să aflați cine este criminalul, merită să lecturaţi acest prim volum din seria lui Kat. Nici de această dată  autoarea nu m-a dezamăgit. Povestea romantică primează, viața și sacrificiile de a fi părinte unic sau părinte cu restricție la copilul tău, situațiile periculoase, ingredientele care sunt bine dozate, duc către o lectură savuroasă, imposibil de lăsat din mână până la capăt.
Sunt curioasă în privința următorului volum – povestea detectivului Luke Brodie și Emma Casidy.

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libriselefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Recenzii cărţi

Cartea o găsiţi pe site-ul Editura Miron

Dragoste şi pericol de Kat Martin – Editura Miron – recenzie

8 COMMENTS

    • Multumesc frumos dragă mea. E un siropel pe cinste! Vorba Milicai.are toate ingredientele pentru o lectură Buna!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.