Dragoste şi pericol - Kat Martin - Editura Miron

Dragoste şi pericol, de Kat Martin – Editura Miron

Dragoste şi pericol

Into the Fury

Kat Martin

BOSS, Inc. Series: 1. Into the Fury – Dragoste şi pericol, 2. Into the Whirlwind – În vârtejul iubirii, 3. Into the Firestorm

   Dragoste şi pericol carte de dragoste romantic suspance.

   Ethan Brodie este un fost polițist dur, calculat, bine antrenat să înfrunte orice pericol. Și-a jurat să stea departe de femei, din cauza unei relații dezastruoase, care i-a frînt inima. Totuși atrăgătorul detectiv particular și echipa lui acceptă o nouă misiune: aceea de a proteja cîteva modele de top, femei superbe, de la o agenție de elită, care au primit amenințări cu moartea.

   Valentine Hart este un model de o frumusețe perfectă. Se simte atrasă de Ethen Brodie și în ciuda hotărîrii lui de a refuza orice poveste de dragoste, între ei se declașează o pasiune fierbinte. Cu cît Val și Ethan se apropie mai mult unul de celălalt, cu atît criminalul pășește și el în urma lor.

Kathleen Kelly Martin (alias Kathy Lawrence, Kasey Mars)

   Kathleen Kelly s-a născut la data de 14 iulie 1947, în Valea Centrală din California, SUA. A obținut o diplomă în antropologie și a studiat, de asemenea, istoria la Universitatea din California din Santa Barbara. Ea a fost broker imobiliar când și-a întâlnit viitorul soț, Larry Jay Martin. La scurt timp după ce cei doi s-au cunoscut, Larry a rugat-o să-i citească un manuscris nepublicat al unui western istoric pe care îl scrisese. Kat s-a îndrăgostit atât de carte cât și de autor! După ce a făcut ceva editare pentru el, a decis să încerce să scrie şi ea. Publicată din 1988,  și-a semnat cărțile cu numele ei, Kat Martin, dar a folosit și două pseudonime: Kathy Lawrence pentru o carte în colaborare cu soțul ei Larry Jay Martin și Kasey Mars pentru primele ei povestiri contemporane.

   Scriitor bestselling din New York Times, printre numeroasele sale premii, a câștigat prestigiosul premiu RT Care Review Magazine Career Achievement Award. Până în prezent, Kat are peste 11 milioane de copii ale cărților sale tipărite. A fost publicată în șaptesprezece țări străine, printre care Anglia, Africa de Sud, Spania, Argentina, Germania, Italia, Grecia, Norvegia, Suedia, Rusia, Bulgaria, China și Coreea.

  În prezent, locuiește împreună cu soțul ei, scriitor și fotograf, în Missoula, Montana, Statele Unite ale Americii. Dar când nu scriu, se bucură de schi și de călătorii, în special în Europa.

 “Am fost mereu iubitoare de cărți, eram un cititor avid, cu tot felul de povești proprii care mi se rostogoleau în cap, iar scrierea lor părea un pas logic”. 

Apariţii cărţi

Miron

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.