Ducele cu tatuaj

Ducele cu tatuaj – Kerrigan Byrne – Colecţia Iubiri de poveste

Ducele cu tatuaj

Autor: Kerrigan Byrne

The Duke With the Dragon Tattoo (2018)

Colecţia Iubiri de poveste

Editura Alma/Litera

Seria Rebeli victorieni (Victorian Rebel) 1. Tâlharul de inimi (The Highwayman-2015), 2. O țintă seducătoare (The Hunter-2016), 3. Demonul scoțian (The Highlander-2016), 4. Ducele barbar (The Duke-2017), 5. Un mariaj neconvenţional (The Scot Beds His Wife-2017), 6. Ducele cu tatuaj – The Duke With the Dragon Tattoo (2018), 7. A Dark and Stormy Knight (2019)

   Ducele cu tatuaj – Kerrigan Byrne> historical romance

Sâmbătă-17.11.2018- Ducele cu tatuaj, de Kerrigan Byrne la chioșcurile de presă alături de ziarul Libertatea

Volumul al șaselea al seriei „Rebeli victorieni” 

   Cei mai viteji dintre eroi. Cei mai buni dintre rebeli. Cei mai îndrăzneți şi pasionali. Aceștia sunt bărbații care își riscă inimile și sufletele – pentru femeile pasionale pe care îndrăznesc să le iubească … ei sunt Rebelii victorieni.

   El este cunoscut doar ca The Rook  – Corbul. Un bărbat fără nume, fără trecut, fără amintiri. Se trezește într-un mormânt comun, cu un tatuaj reprezentând un dragon magnific pe antebrațul său, singurul indiciu al originii sale misterioase. Singura lui speranță de supraviețuire – și de mântuire – se află în ochii adânci și înflăcărați ai străinei frumoase care îl găsește. Cea care îl îngrijește şi-i calmează demonii agitați din sufletul său …

O IUBIRE LEGENDARĂ

    Lorelei nu va uita niciodată noaptea în care a salvat un înger întunecat din pădure, un bărbat atrăgător, puternic, intrigant şi misterios care îi bântuie visele şi în ziua de azi. S-a bucurat ca un copil că poate fi de ajutor, şi s-a  dedicat vindecării omului cu suflet torturat. Când a plecat i-a luat o bucată de inimă cu el. Acum, după toți acești ani, The Rook s-a întors. Ca o fantomă se întoarce în viața ei și îi răzbună pe cei care au nedreptățit-o. Dar, poate avea încredere într-un om care a fost numit un rebel, un hoț și un criminal? Și poate să aibă încredere în ea când o va lua în brațe?

   El este Corbul, un bărbat de temut, care reapare în viața lui Lorelei, femeia care îl salvase de la moarte în urmă cu 20 de ani, convins că ea va rămâne a lui pentru totdeauna. Dar poți avea încredere într-un bărbat rebel, hoț și ucigaș?

„– Unde te doare cel mai rău?
Ochii lui negri injectaţi și cu vase de sânge sparte îi căutară pe ai ei, parcă încercând să găsească răspunsul la o întrebare pe care nu îndrăznea să o rostească. Atmosfera din încăpere se schimbă brusc. Unde de încredere începură să vibreze între ei, luând locul fricii și ezitărilor. Încet și cu mare băgare de seamă, el îi luă mâna și i-o puse în dreptul inimii.”

  Promisiunea Corbului: ,,Doar ţi-am promis. Lorelai, două lucruri știu clar pe lumea asta: că soarele apune la vest și că mă voi întoarce la tine. Întotdeauna.

Se va ţine de promisiune sau au fost cuvinte aruncate în vânt?

  Revederi după mulți ani, povești de dragoste în care pasiunea reînvie. Mijlocul lunii noiembrie ne aduce lecturi încântătoare!

Seria Rebeli victorieni de Kerrigan Byrne-escroci și ticăloși aflați în afara legii

   Seria Rebeli victorieni-conflicte, intrigi, spioni și ticăloși în afara legii. Personajele principale sunt nonconformiste, escroci care se îndrăgostesc de femei puternice punându-le nu doar răbdarea la încercare, ci și sufletul. Uniți de coduri care n-au legătură cu eticheta și societatea londoneză, ei reușesc să stârnească adrenalina și sângele să clocotească de pasiune. 

  Autoarea Kerrigan Byrne este una dintre revelațiile genului historical romance, cele 20 de titluri ale ei fiind o prezență constantă în topurile New York Times. 

Victorian Rebels Series

Verifică disponibilitatea Colecţiei Iubiri de poveste/Editura Litera/Alma în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Ducele cu tatuaj – Kerrigan Byrne – volumul ;ase al seriei

4 COMMENTS

  1. Mi-au placut foarte mult celelalte carti. Abia astept sa citesc si acest volum. Grozava autoare. Cea mai buna autoare de la colectia Iubiri de poveste.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.