Editura Diana la Salonul Internaţional de Carte „Bookfest” 2015editura-diana-la-salonul-interna-ional-de-carte-bookfest-20151

Vă așteptăm să vizitați standul Editurii Diana, în perioada 20-24 mai 2015, în cadrul celei de-a X-a ediții a Salonului Internațional de Carte „ Bookfest ”. Veți putea răsfoi și achiziționa cărțile din oferta editurii.
Editura Diana la Salonul Internațional de Carte „Bookfest” 2015

Invitaţie

Editura Diana are deosebita plăcere de a vă invita la Salonul Internațional de Carte „Bookfest”, ediția a X-a, care se va desfășura, în perioada 20-24 mai 2015, în incinta Complexului Expozițional Romexpo. Ne găsiți în pavilionul C2, standul B29.

Așa cum v-am obișnuit, am pregătit pentru dumneavoastră pachete promoționale, reduceri și multe alte surprize!

Arată această invitație la standul Editurii Diana, salvată în telefonul dumneavoastră sau imprimată. La orice achiziție, vă oferim o carte cadou!

Accesul la Salonul Internațional de Carte „Bookfest” este gratuit, iar programul de vizitare este următorul:

Miercuri, 20 mai: 10⁰⁰-20⁰⁰;

Joi, 21 mai: 10⁰⁰-20⁰⁰;

Vineri, 22 mai: 10⁰⁰-21⁰⁰;

Sâmbătă, 23 mai: 10⁰⁰-21⁰⁰;

Duminică, 24 mai: 10⁰⁰-20⁰⁰.

Vă așteptăm alături de noi!

Despre Editura Diana

Editura Diana vă propune o gamă variată de caiete educationale şi materiale didactice pentru învăţământul preşcolar şi primar, realizate la standarde europene, în condiţii grafice deosebite, în conformitate cu programele şcolare aprobate de Ministerul Educaţiei Naţionale, având ca finalitate accesul fiecâruia la o educaţie de calitate; pentru că educaţia deschide drumuri in viaţă.

comunicate de presa.ro

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.