Fericiți pentru totdeauna? de  Taylor Jenkins Reid-prezentare

În curând la Leda Edge: FERICIȚI PENTRU TOTDEAUNA? de Taylor Jenkins Reid, autoarea bestsellerurilor POATE ÎNTR-O ALTĂ VIAȚĂ și UNIȚI PE VECIE

Un roman surprinzător despre căsătoria modernă, profunzimea legăturilor de familie și anul pe care o femeie remarcabilă l-a petrecut pentru a le explora pe amândouă.

Când mariajul lui Lauren și al lui Ryan ajunge într-un punct critic, cei doi se gândesc la un plan neconvențional: hotărăsc să se despartă pentru un an, în speranța de a se îndrăgosti apoi din nou. Un an, o singură regulă: nu au voie să ia legătura unul cu altul. În afară de asta, totul este permis.

Lauren pornește într-o călătorie de autocunoaștere, descoperind că prietenii și familia au propriile idei despre căsătorie. Aceste păreri, alături de procesul ei de vindecare și provocările vieții fără Ryan, îi schimbă concepțiile lui Lauren despre monogamie și căsătorie. Ea începe să se întrebe: când ai parte de iubire fără fidelitate și devotament fără căsnicie – când iubirea și dorința nu mai sunt legate –, ce apreciezi? Pentru ce ești dispus să lupți?

Aceasta este o poveste de dragoste despre ceea ce se întâmplă când iubirea dispare. Este despre a rămâne îndrăgostit, a te agăța de iubire, a renunța la ea și a i te încredința cu toată ființa ta. Și, mai presus de toate, este povestea unui cuplu prins în vechiul joc și căutând un nou drum spre fericirea pentru totdeauna.

„Reid are talent în a crea personaje complexe și plăcute.” REAL SIMPLE

„Taylor Jenkins Reid este un geniu când vine vorba de povești despre viață și dragoste.” REDBOOK

„Pe cât de inspirator, pe atât de brutal de sincer – o lectură obligatorie.” KIRKUS

Sursa: Editura Leda Edge-facebook

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.