Frumos si cu inima de gheata

Frumos și cu inima de gheață, de Lisa Kleypas – prezentare

citeşte recenzia

Frumos şi cu inima de gheaţă

Lisa Kleypas

 Editura Miron

   Devon Ravenel, cel mai fascinant și imoral libertin al Londrei, a moștenit de curînd titlul nobiliar de conte. Însă noul său rang din înalta societate vine și cu responsabilități nedorite, precum și cu cîteva surprize. Domeniul lui este împovărat de datorii, iar cele trei surori inocente ale răposatului conte locuiesc în continuare în aceeași casă, împreună cu virtuoasa Kathleen, lady Trenear, o frumoasă văduvă tînără, deosebit de inteligentă, dar și foarte încăpățînată. Între ea și Devon Ravenel începe un război al ambțiilor. Kathleen știe foarte bine că nu trebuie să aibă încredere într-un bărbat fără scrupule, care a cucerit și abandonat multe femei. Va putea ea să-și păstreze inima intactă după întîlnirea fierbinte cu cel mai periculos și fermecător bărbat pe care l-a cunoscut vreodată?

Sursa > Editura MIRON

  Lisa Kleypas este născută în anul 1964 în Texas S.U.A. În 1985 a fost aleasă Miss Massachusetts și a concurat pentru Miss America în 1986 în concursul Atlantic City. A început să scrie române de dragoste în timpul vacanțelor de vara din studenție. La 21 de ani a vândut primul sau român. În 1998 casă în care locuia din Texas, din cauza ploilor abundente din oraș, a fost inundată. Ea și familia ei au pierdut atunci totul rămânându-le doar hainele cu care erau îmbrăcăți. A luat-o de la capăt și a învins. Deși cunoscută pentru romanele de dragoste istorice, la începutul anilor 2006, Kleypas a făcut un anunț în care pentru o perioada v-a renunţa la a scrie acest gen pentru a aborda genul contemporan romantic. Dar are totuși de gând ca în viitor să mai revină asupra genului care a consacrat-o. Televiziune: 2012 Christmas With Holly, bazat pe romanul Christmas at Friday Harlor.
Locuiește în statul Washington împreună cu soțul și cei doi copii.

Recenzii cărţi

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libriselefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Frumos si cu inima de gheata – Lisa Kleypas

5 COMMENTS

  1. Imi place cum scrie Lisa Kleypas. Din pacate, insa pana acum nu am citit nimic scris de ea din genul historical romance.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.