Greenlights - Biografia lui Matthew McConaughey - Editura Rao

Greenlights – Biografia lui Matthew McConaughey – Editura Rao

  Apărută acum aproape un an în Statele Unite ale Americii, Greenlights a devenit rapid una dintre cele mai cautate cărţi de memorii și a rămas până astăzi în top 3 cele mai vândute cărţi din domeniu pe Amazon. Este și una dintre cele mai apreciate și comentate cărţi pe site-urile de specialitate.

  Volumul celebrului autor american este unul inovativ si remarcabil. Deși autobiografie, aceasta poate fi condiderat un manual al visului uman, o trecere prin viața reală care duce la succes.

  Paginile sale funcționează „precum un medicament cu gust plăcut, precum câteva tablete de aspirină în locul unei vizite la medic, precum o navă spațială condusă către planeta Marte fără a avea nevoie de un certificat de pilotaj, precum mersul la biserică fără a trebui să te naști din nou, precum hazul de necaz”, spune autorul.

Și chiar așa este. „Cartea este o scrisoare de dragoste. Adresată vieții. 

  Autoproclamat un om norocos, Matthew McConaughey se consideră un povestitor de meserie, scrie poezie și este un muzician ratat (dar încă e timp și pentru asta). Este un excelent camarad de drum, crede că e în regulă să bei o bere în drum spre templu și se simte mai bine când e transpirat după o zi de muncă. Un bărbat cu multe intenții, Matthew se simte acasă în lume, îi place să compare înainte să pună în contrast și caută constant numitorii comuni din viață. Trubadur, fluierător talentat, luptător de wrestling, etimolog prescriptiv și călător prin lume, crede că cicatricele sunt tatuaje originale și are mai mult păr natural la cincizeci de ani decât avea la treizeci și cinci. Greenlights. Undă verde este prima s-a incursiune în lumea literară în calitate de autor. 

Volumul va apărea în format Biblioteca Rao (352p.).  

Data estimată de lansare este 25 septembrie.

Editura Rao

Noutăți editoriale

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.