Mireasa norocoasă de Janna MacGregor - Colecția Iubiri de poveste august 2021

Mireasa norocoasă de Janna MacGregor – Colecția Iubiri de poveste august 2021

Mireasa norocoasă

Janna MacGregor

Colecția Iubiri de poveste august 2021

Editura Alma/Litera

Mireasa norocoasă de Janna MacGregor love books.

Din 23.08.2021 – la toate punctele de difuzare a presei

  Fiu al unui duce cu inimă de piatră, Nicholas St. Mauer nu este genul care să se implice în societate… sau să-și deschidă inima în fața cuiva. Dar, mânat de onoare, timidul conte de Somerton se simte obligat să o supravegheze pe Lady Emma Cavensham, care are o înclinație pentru pasiuni nepotrivite unei tinere domnișoare și îl pune mereu pe Nick în pericol de a-și pierde statutul de holtei. A îndrăznit chiar să-l sărute o dată – o scăpare cu totul lipsită de eleganță, dar atât de încântătoare…
  Emma nu poate nega atracția contelui și afecțiunea ocazională a acestuia, dar nu are nevoie de un soț. Există destine mai rele decât cel de fată bătrână, așa cum Emma știe prea bine. Încă mai plânge pierderea prietenei sale dragi, Lena, și este hotărâtă să demonstreze că soțul Lenei este responsabil de moartea ei, înainte ca acesta să atragă vreo altă femeie nevinovată într-o căsătorie plină de violență. Dar, în timp ce Emma își urmărește prada, un moment compromițător îi dă peste cap toate planurile. Cu bârfele care circulă și cu reputația ei în zdrențe, Nick ar putea fi singurul bărbat suficient de curajos pentru a se alătura cauzei Emmei… și a lupta pentru inima ei.
  Veți citi întreaga poveste în romanul MIREASA NOROCOASĂ de Janna MacGregor. De luni, 23 august la chioșcurile din toată țara!

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.