Sedusă până duminică de Catherine Bybee - Colecția Cărți Romantice iulie 2021

Sedusă până duminică, de Catherine Bybee – Colecția Cărți Romantice iulie 2021

Sedusă până duminică

Autor: Catherine Bybee

Colecția Cărți Romantice iulie 2021

Editura Lira/Litera

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 09.07.2021

   Tânără, sexy și fără a fi implicată într-o relație, Meg Rosenthal reușește prin forțe proprii să-și clădească o carieră într-o agenție de intermediere a căsătoriilor, chiar dacă ea nu are de gând să-și găsească perechea prea curând. Mai mult, este atât de dedicată carierei, încât pleacă într-o așa-zisă vacanță, dar adevăratul ei scop este să evalueze potențialul unei insule exotice și exclusiviste pentru eventualii clienți ai agenției unde lucrează. Aici însă lucrurile nu merg așa cum le-a planificat și descoperă nu numai atracțiile insulei, ci și un om de afaceri fermecător, al cărui magnetism este pe cale să-i zdruncine hotărârea de a nu se îndrăgosti niciodată.
  Valentino Masini, proprietarul unei insule din Marea Caraibilor și al unui complex exclusivist, și-a dedicat toată viața afacerii pe care o conduce, iar acum își permite să aibă orice și-ar putea dori vreodată. Cu toate acestea, niciodată nu a tânjit după cineva așa cum tânjește după frumoasa Meg, cea mai atrăgătoare femeie dintre oaspeții de pe insulă. Și cu cât stă mai mult în preajma ei, cu atât sentimentele lui devin mai puternice și imposibil de negat. Dar, exact când vrea să-i propună lui Meg să mai rămână pe insulă și să facă parte din viața lui, altcineva decide că e timpul ca ea să plece – pentru totdeauna.
  Veți citi întreaga poveste în romanul SEDUSĂ PÂNĂ DUMINICĂ de Catherine Bybee. De vineri, 9 iulie la chioșcurile din toată țara.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.