Jocul pasiunii de Sarah MacLean

Jocul pasiunii, de Sarah MacLean – Colecția Iubiri de poveste decembrie 2020

Jocul pasiunii

Sarah MacLean

Colecția Iubiri de poveste decembrie 2020

Editura Alma/Litera

  Jocul pasiunii de Sarah MacLean love books.

Luni – 28.12.2020 – la toate punctele de difuzare a presei

 Volumul 3  al seriei „Bastrazii bătăuși“

   Grace Condry și-a petrecut toată viața fugind de trecut. Trădată încă din adolescență de singura ei iubire și crescută pe străzi, acum se ferește de lumea bună și este regina neîncoronată a celor mai întunecate colțuri din Londra. Grace are nu doar o minte ascuțită, ci și o forță care face să nu existe adversar pe care să nu-l fi pus la respect – până când bărbatul pe care l-a iubit cândva se întoarce în viața ei.
  Hotărât și nemilos, Ewan, duce de Marwick, o caută de un deceniu pe femeia pe care nu a încetat niciodată să o iubească. O întrecere petrecută cu mult timp în urmă a avut ca rezultat pierderea ei poate pentru totdeauna, dar Ewan va face orice ca să o recucerească… și să o facă ducesa lui.
  Reconcilierea este ultimul lucru pe care Grace și-l dorește. Neputând să ierte trecutul, ea jură să se răzbune. Dar asta înseamnă să îl țină pe Ewan prin preajmă, și curând vede că dușmanul ei pare să fie un alt om decât își amintea ea – unul căruia nu poate să-i reziste, chiar dacă el reprezintă o amenințare pentru lumea pe care ea și-a clădit-o și pentru viața pe care a revendicat-o… dar mai presus de toate, pentru inima pe care a jurat că nu i-o va mai dărui niciodată.
  Veți citi întreaga poveste în romanul JOCUL PASIUNII de Sarah MacLean, de luni, 28 decembrie, la toate punctele de difuzare a presei.

Colecția Iubiri de poveste decembrie 2020

Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2020

Colecția Iubiri de poveste octombrie 2020

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

cărți romantice

#literaturapetocuri #iubiridepoveste #lovebooks

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.