LANSARE Capcanele Dietelor Bookfest 2018

Lansarea cărţii-Capcanele dietelor. Dietă pe viață sau stil de viață?

    Lansarea cărții „Capcanele dietelor. Dietă pe viață sau stil de viață”, de Dr. Laura Ene, care va avea loc la Bookfest, pe 2 iunie, începând cu ora 16.30, la scena ARCA. Evenimentul depășește granițele unei lansări de carte tradiționale, fiind conceput sub forma unui discurs motivațional susținut de autoarea cărții, medic specializat în Nutriție, Diabet și Boli Metabolice cu peste 15 ani de experiență în domeniu, kinetoterapeut, psiholog și trainer. Întâlnirea cu Laura va fi o experiență plină de energie pozitivă, o reală sursă de inspirație pentru oricine își dorește să parcurgă drumul către cea mai bună versiune a sa.

    Mai multe informații despre autoare te așteaptă aici. Pentru mai multe detalii despre carte, te îndrum către Editura All. Pe scurt, este vorba despre un volum pe care îmi place să îl consider chiar o revelație în domeniul cărților de nutriție și stil de viață sănătos, datorită faptului că propune o viziune extrem de prietenoasă și actuală asupra modului în care ne raportăm la mâncare, diete, rețete și gătit, timp liber și relaxare, diverse afecțiuni medicale, sport și mișcare. Frustrările sau restricițiile sunt excluse din meniul nostru zilnic, iar lor le iau locul mâncărurile preferate, servite în cantitățile și combinațiile potrivite și îmbinate cu cele mai sănătoase și plăcute activități, astfel încât să obținem rezultate durabile pe toate planurile: fizic, mental și spiritual.

    Cartea Laurei se adresează deopotrivă celor care vor să slăbească și celor care își doresc să își mențină forma actuală. În fiecare capitol, o secțiune specială este rezervată modului în care îi educăm pe cei mici, formându-le încă din primii ani de viață o relație sănătoasă cu mâncarea. Nu în ultimul rând, îți mărturisesc că sunt onorată că am avut șansa de a lucra alături de Laura la carte, din postura de editor, de aceea îți stau oricând la dispoziție pentru orice întrebări și solicitări legate de acest proiect editorial.

Creează-ți obiceiuri sănătoase și delicioase, nu restricții!

„Am ținut până acum toate dietele din lume, nimic nu funcționează!“

„Fac orice, numai să scap de kilogramele astea care parcă îmi stau pe suflet.“

„Nu mănânc nimic toată ziua și totuși mă îngraș din ce în ce mai mult!“

„Fac eforturi supraomenești să mă mențin în forma actuală!”

„Pentru mine, energia și vitalitatea sunt doar două visuri frumoase…”

De câte ori ai gândit, ai simțit sau ai spus și tu aceste lucruri? Dacă ai înțeles că dietele nu funcționează „pe viață“, ci doar atât timp cât le ții, după care toate kilogramele date jos cu mult efort, chin, frustrare și restricții se întorc la loc, eventual aducând și întăriri… Dacă te-ai săturat de dietele în care se perindă ca într-un coșmar numai pieptul de pui la grătar, salata verde, fructele și apa cu lămâie pe stomacul gol, o multitudine de feluri de mâncare fără gust… Dacă ai vrea să mănânci tot ce îți place, fără să se cunoască pe cântar sau în talie… Dacă îți dorești să poți savura zilnic porții generoase de energie pozitivă, respiră profund și zâmbește din toată inima: ai ajuns în locul potrivit!

Fă cunoștință cu cea mai nouă revelație din domeniul cărților de nutriție și stil de viață sănătos!

De 15 ani, Laura Ene este medic primar în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, timp în care a ajutat peste 10.000 de pacienți să învețe să mănânce sănătos, să-și schimbe stilul de viață, să slăbească și să se mențină în forma dorită. În sfârșit, acum ne putem bucura că a ales să ne împărtășească și nouă experiența ei și cazurile pe care le-a întâlnit în cabinetul medical. La rândul ei, Laura s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus, pe care a reușit să o depășească pentru totdeauna. Nu se sfiește să vorbească deschis despre această luptă personală; de fapt, toate poveștile din carte sunt ale unor persoane reale, oameni care, alături de ea, au făcut pasul decisiv spre o viață fără restricții, bazată pe alegeri inteligente.

Dietele sunt ca tendințele în modă, dar STILUL rămâne pentru totdeauna

Așadar, pregătește-te pentru o călătorie antrenantă printre informații-cheie, strategii de slăbit și menținere care funcționează cu adevărat, exerciții și teme practice. Ți se vor dezvălui o multitudine de trucuri și secrete din lumea nutriționiștilor, pe care le vei întâmpina ca pe adevărate revelații: „Uau, dacă aș fi știut toate lucrurile astea până acum!”. Chiar dacă nu ai probleme cu greutatea în exces, dar te străduiești să te menții în forma actuală, trecând din dietă în dietă, vei afla răspunsurile de care ai nevoie. Dacă ai o greutate potrivită, dar calitatea vieții tale lasă de dorit din punct de vedere al energiei, vei găsi motivația să apeși butonul Restart și să îți regăsești vitalitatea. Mai mult decât atât, vei observa că relația bună cu corpul tău, cu emoțiile și cu gândurile tale, este unul dintre laitmotivele acestei cărți, care are astfel toate șansele să îți devină o prietenă de nădejde.

„Cea mai mare provocare în fața căreia mă poate pune un pacient mi se pare: «Am venit să îmi dați o dietă». Sigur că aș putea să recomand oricui, din pix, un ou fiert, o portocală, un iaurt, un piept de pui cu salată și o ciorbă de varză, dar scăderea durabilă în greutate nu se produce decât atunci când vrei să schimbi cu adevărat ceva în stilul tău de viață, nu doar când ții o dietă pentru 2-3 zile, o săptămână, nici chiar pentru o lună. Aleg să merg mai degrabă pe principiul «Spune-mi ce îți place să mănânci și eu te ajut să îți construiești o dietă adecvată, pornind de la preferințele tale alimentare»”. – Dr. Laura Ene

„Capcanele dietelor ne ajută să ne descoperim pe noi înșine și să ne bucurăm de imaginea noastră în oglindă, adoptând un stil de viață sănătos și activ.” – Oana Cuzino

„Mă simt profund onorată și recunoscătoare că am avut ocazia să colaborez cu Laura la realizarea acestei cărți, participând la toate etapele transformării ei dintr-un sâmbure de inspirație într-un fruct zemos și hrănitor. Dar… nu pot să nu îmi exprim și părerea de rău că nu am șansa, ca ceilalți cititori, să savurez și eu cap-coadă, dintr-o singură înghițitură, acest deliciu pentru minte, corp și spirit. Sunt sigură că va deveni preferata ta din meniul de carte al momentului!” – Iulia Burtea, editor

Sursa Editura All

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.