Măritată până luni - Catherine Bybee
Literaturapetocuri.ro Colecţia Cărţi Romantice iunie 2019

Măritată până luni, de Catherine Bybee – Colecţia Cărţi Romantice iunie 2019

Măritată până luni

Married by Monday 

Catherine Bybee

Colecţia Cărţi Romantice iunie 2019

Editura Lira/Litera

Seria Weekday Brides – Seria Căsătorii neaşteptate

1. Wife by Wednesday (2011) – Contract de căsătorie
2. Married by Monday (2012)- Măritată până luni
3. Fiance by Friday (2013)
4. Single by Saturday (2014)
5. Taken by Tuesday (2014)
6. Seduced by Sunday (2015)
7. Treasured by Thursday (2015)

Cartea  apare vineri – 28.06. 2019- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

Carter Billings:

     Blond și arătând ca o vedetă de la  Hollywood, Carter Billings ar putea avea orice femeie pe care o dorește. Cu toate acestea, când își depune candidatura pentru scaunul de guvernator din statul California, trebuie să se stabilească și să devină familist. Eliza, femeia pe care o adoră în secret, întruchipează cantitatea perfectă de condimente și pasiune pentru a-și satisface nevoile matrimoniale, dar ea nu este interesată să devină d-na Billings. Nu poate nici măcar să stea în aceeași cameră cu el.

Eliza Havens:

   Este mult mai ușor să-l conduci pe Carter decât să te supui dorinței. Cuplurile potrivite sunt modul din care își câștigă existența, dar căsătoria nu este o opțiune. Secretele pe care le poartă sunt prea periculoase pentru a implica pe oricine altcineva. Atunci când identitatea ei ascunsă și trecutul îi amenință viitorul, ea nu mai are de ales. Carter este pregătit să ofere soluții la ambele probleme, dar acceptând, poate însemna să-l pună în pericol pe bărbatul pe începe să-l iubească.

  Carter Billings vrea scaunul de guvernator al statului California. Și trebuie să își compună o imagine nouă, de om serios și familist. Dar numai Eliza Havens este femeia cu care și-ar dori să se căsătorească, însă ea nici măcar nu suportă să stea în aceeași cameră cu el. Cum o va cuceri carismaticul politician, vă lăsăm să descoperiți citind cartea.

El era mai încrezător decât un motan pe aleile întunecate din Brooklyn, fermecând pe oricine întâlnea cu un singur zâmbet şi emanând sex-appeal precum siropul ce se scurge de pe un teanc de clătite.

„– Te-am grăbit data trecută. Nu vreau să repet acea greşeală.
Eliza îşi smulse privirea de la buzele lui şi prinse obrăznicia ce îi dansa în adâncul ochilor.
– Să mă săruţi a fost o greşeală?
– Să te sărut a fost ca şi cum aş fi gustat raiul. Să te grăbesc în acel sărut, asta a fost greşeala. Nu te voi mai grăbi.”

 

„Undeva bine ascuns în sinea ei, Eliza visase să ducă o viaţă în care limuzina să fie la ordinea zilei. Acel vis al copilăriei venea la pachet cu un prinţ frumos care avea grijă de ea, satisfăcându-i fiecare capriciu. Acum, era acolo, căci stătea, fără îndoială, lângă cel mai frumos bărbat pe care îl întâlnise, purtându-i inelul, despre care tot nu ştia cât fusese de scump, şi numindu-se soţia lui.
O scânteie de fericire se aprinse în inima sa şi i se răspândi în suflet.”

Colecţia Cărţi Romantice iulie 2019

Colecţia Cărţi Romantice iunie 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

foto Cărţi Romantice

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.