Nopţi vrăjite de Sabrina Jeffries, Madeline Hunter, Mary Jo Putney

Nopţi vrăjite, de Sabrina Jeffries, Madeline Hunter, Mary Jo Putney – Colecţia Cărţi Romantice

Nopţi vrăjite

Sabrina Jeffries, Madeline Hunter, Mary Jo Putney

Colecţia Cărţi Romantice decembrie 2019

Editura Lira/Litera

  Nopţi vrăjite de Sabrina Jeffries, Madeline Hunter, Mary Jo Putney –  evadați din cotidian în vremea Regenței.

Cartea Nopţi vrăjite, de Sabrina Jeffries, Madeline Hunter, Mary Jo Putney apare vineri – 06.12.2019 –  la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

   Trei autoare iubite de historical romance își unesc forțele într-o antologie de sărbătoare. Evadați din cotidian în vremea Regenței… alături de un duce, o moștenitoare și o frumusețe încăpățânată…o furtună de zăpadă surprinzătoare, confortul unui foc aprins și căldura sărutărilor unui iubit. .. 

A CHRISTMAS ABDUCTION, de Madeline Hunter

   Caroline Dunham a pus ochii  baronul Thornhill și  are un plan creativ pentru a-i atrage atenția. Totuși, odată ajuns în apropierea lui, ea…

A PERFECT MATCH, de Sabrina Jeffries

   Luată pe sus de un colonel comandant, Cassandra Isles se luptă cu sentimentele ei pentru Lord Heywood. Dar el este  un bărbat care a jurat să se căsătorească doar cu bani – iar Cass este o moștenitoare care nu va accepta altceva decât dragostea.

ONE WICKED WINTER’S NIGHT, de Mary Jo Putney

   Îmbrăcată ca o prințesă, Lady Diana Lawrence este șocată să descopere că misteriosul corsar care o ispitește departe de balul costumelor este ducele pe care l-a iubit cândva și s-a pierdut. Acum aflată cu  Castleton într-o lojă îndepărtată, va renunța la pasiunea care încă mocneşte între ei?

„– Crăciun fericit! spuse el.
Ea se cuibări lângă el.
– E deja?
– Într-adevăr e dimineaţa zilei de Crăciun. Adică foarte de dimineaţă. O sărută uşor pe buze. Şi se pare că tu eşti cadoul meu.
– Aşa cum tu eşti al meu.”

„El o sărută din nou, intens. O luă în braţe.
Dulci săruturi, atinse de lacrimi sărate. Ea îl îmbrăţişă stângaci şi îl sărută şi ea, dar el îi simţi tristeţea, înţelegând că n-aveau nici un viitor. Ea credea asta şi îl făcu să-şi controleze impulsurile. Nu voia ca ea să facă mai mult decât ceea ce acceptase prin acest sărut, chiar dacă el voia cu mult mai mult.”

„Se aplecă s-o sărute, plin de tandreţe şi promisiuni despre ce ar putea urma.
Ea îşi adună toate amintirile pline de soare şi bucurie pentru a-i topi durerea şi vina ce îi întunecaseră sufletul timp de atâţia ani. Era momentul să se deschidă pe deplin în faţa lui, la fel de complet şi de sincer cum fusese în vara primei lor iubiri.
Simţea cum o umple o lumină aurie acceptând că acest bărbat puternic şi plin de compasiune o putea vedea cu toate slăbiciunile şi totuşi o iubea.”

Colecţia Cărţi Romantice decembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice noiembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice octombrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice septembrie 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Veifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

foto Cărţi Romantice

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.