O lady timidă de Scarlett Scott - Colecția Iubiri de poveste februarie 2021

O lady timidă, de Scarlett Scott – Colecția Iubiri de poveste februarie 2021

O lady timidă

Scarlett Scott

Colecția Iubiri de poveste februarie 2021

Editura Alma/Litera

O lady timidă de Scarlett Scott – love books.

Luni – 08.02.2021 – la toate punctele de difuzare a presei

Volumul al doilea al seriei Doamnele celebre ale Londrei.

  Lady Jo Danvers a declarat război monotoniei din viața ei. Înarmată cu o listă cu moduri de a fi păcătoasă, pe care vrea să o pună în aplicare, ea este hotărâtă să iasă din rolul de domnișoară timidă care nu a fost niciodată sărutată și să descopere secretele pasiunii. Cu gentlemanul adecvat, desigur. Singura problemă este că trebuie să îl și găsească.
  Domnul Elijah Decker, un om de afaceri chipeș de la care Jo nu își poate abate gândurile, cu siguranță nu poate fi catalogat drept gentleman. Tot comportamentul lui este greșit și imoral. Și din nefericire pentru Jo, ea tocmai i-a dat din greșeală foaia pe care erau trecute dorințele ei ascunse.
  Când Decker descoperă lista strecurată printre paginile unei broșuri a Societății Sufragetelor, este surprins și intrigat. Iar când Jo își dă seama de eroare și îi cere imperios returnarea ei, Decker este de acord cu o singură condiție: ca ea să îi accepte ajutorul în îndeplinirea fiecărei dorințe scandaloase de-ale ei.
  Ceea ce începe ca un joc incitant se transformă fără voia celor doi în ceva mai profund și neașteptat. Dar latura întunecată a lui Decker și secretele lui periculoase îi pot despărți înainte ca misiunea lui Jo în lumea păcatelor să fie încheiată…
  Veți citi întreaga poveste în romanul O LADY TIMIDĂ de Scarlett Scott, volumul al doilea al seriei Doamnele celebre ale Londrei. De luni, 8 februarie, la chioșcurile din toată țara!

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.