De Halloween nu te speriem, ci te premiem!pacaleala-sau-carti

Vineri, 31 octombrie, va invitam sa colindam magazinele Diverta din Mall Vitan si Plaza alaturi de un grup de copii curajosi, carora nu le este frica de dovleci sau fantome.

De asemenea, orice copil care vine costumat in ziua de Halloween la Diverta si rosteste formula magica Pacaleala sau carti? primeste din partea editurii Litera cate o carte de povesti care sa-l faca sa viseze frumos in fiecare seara.

Daca doriti sa va alaturati grupului nostru de colindatori, va asteptam vineri, ora 16.30 la Diverta Vitan sau la ora 17.30 la Diverta Plaza!

Buhuhu!

 Pentru detalii va rugam sa consultati regulamentul pe site-ul nostru: www.litera.ro

Magazine participante: Diverta Baneasa, Diverta Vitan, Diverta Plaza.

Despre Editura Litera

Grupul Editorial LITERA a demonstrat, inca de la infiintare, coerenta editoriala si respect fata de cititori. Astazi, la mai bine de 20 ani de la fondare, LITERA constituie pentru multi cititori un reper si o certitudine – un reper al calitatii si o certitudine a valorii.

Sursa comunicatedepresa.ro

****Drăgan Milica (Mili)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri*** Îmi place să cred că sunt câte puţin din fiecare şi mă pot adapta din mers dacă trebuie să realizez ceva. Sunt o romantică incurabilă, iubesc să citesc şi să realizez obiecte handmade. Ador îngheţata, muzica ritmată, comediile romantice şi glumele nesărate. Zi de zi apreciez cât de frumos se transformă viaţa şi sunt bucuroasă că s-a născut proiectul Literatură pe tocuri. Aici poţi fi tot ce vrei, trebuie doar să vrei.

2 COMMENTS

  1. Ce frumos din partea lor! Parca, as mai vrea sa fiu si eu din nou copil!! locco_smiley_15 locco_smiley_10

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!