Păcătosul conte Kilmartin de Julia Quinn-Editura Miron

Păcătosul conte Kilmartin de Julia Quinn – Editura Miron

Editura Miron
Data apariţiei: Decembrie 2013
Număr pagini: 367

Gen: historical romance

Seria Bridgerton: 1. The Duke and I (2000)/Eu și ducele, 2. The Viscount Who Loved Me (2000)/Vicontele care mă iubea3. An Offer from a Gentleman (2001)/Propunerea unui gentleman, 4. Romancing Mr. Bridgerton (2002)/Seducătorul domn Bridgerton, 5. To Sir Phillip, With Love (2003)/În căutarea unui soț, 6. When He Was Wicked (2004)/Păcătosul conte Kilmartin, 7. It’s in His Kiss (2005)/Sărutul lui, 8. On the Way to the Wedding (2006)/Fii a mea, Lady Lucinda

   Păcătosul conte Kilmartin – Mic rezumat

  Michael Stirling este un crai frumos al Londrei, dar iremediabil îndrăgostit de frumoasa Francesca Bridgerton, soția vărului său-Contele Kilmartin. Deși cei trei petrec mult timp împreună, Michael nu se trădează prin nimic gândurile necugetate.

  Totul se schimbă brusc când contele moare şi Francesca rămâne văduvă, iar Michael devine noul conte de Kilmartin. Remușcările cum că a ,,poftit” la soția vărului (deși în această privință era un gentelman), îl duc pe noul conte departe în India, luând cu el și dragostea secretă pentru frumoasa femeie. Francesca nu știe cu ce a greșit de a părăsit-o în momentele cele mai grele.

  După mai mulți ani contele revine decis să își găsească o mireasă pentru a avea moștenitori.
Francesca își dorește din suflet un copil, drept pentru care, începe să devină disponibilă pentru peţit. Marele succes pe care Francesca îl are în societate, îl face din cale afară de gelos, rămânând același îndrăgostit, dar piedica morală cum că este soția vărului mort nu îi dă pace.

  Încet, încet cei doi își dau seama că sunt atrași unul de celălalt, iar Michael vrea să îi îndeplinească dorinţa -un copil. Cum va trece Francesca peste toate obstacolele și să iubească alt bărbat? Cum va trece contele peste frământările morale în privința Francescăi? Va las să aflați citind cartea.

Nu pot spune că mă distrez, dar nu e tocmai rău. Sînt femei aici, şi unde sînt femei, cu siguranţă am ce face.”- de la Michael Sterling pentru vărul lui, John, conte de Kilmartin, scrisoare trimisă de la infanteria a 52-a, în timpul războaielor napoleonice.”

,,

Michael nu încercă să termine propoziţia în locui ei. Ea îşi dorea să o fi făcut. Ani întregi după aceea îşi dori ca el să fi spus ceva nepotrivit, ca ea să nu se fi sprijinit de el şi să nu-i fi dat voie să o îmbrăţişeze. Dar, Doamne, cîtă nevoie avea să fie luată în braţe

.”

,

,Lăsînd ia o parte episoadele în care viaţa îi fusese ameninţată, timpul petrecut în India îi adusese un oarecare echilibru. Făcea în sfîrşit ceva pentru el însuşi, avea în sfîrşit un scop. Dar această ţară îi ajutase mult pentru că nu trebuia să trăiască ştiind că Francesca e atît de aproape de el. Viaţa nu-i era neapărat mai bună la mii de kilometri de ea, dar era în mod sigur mai simplă.’

Cărţi de dragoste

Recenzii cărţi Julia Quinn

elefant.ro

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.