Colecția Cărți Romantice mai 2022 - Lira/Litera - literaturapetocuri.ro

Colecția Cărți Romantice mai 2022 – Lira/Litera

Romanele care vor fi publicate în Colecţia Cărţi Romantice în luna mai 2022.

Cărţile colecţiei Cărţi Romantice apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei, fără revistă, la prețul de 15,99 lei

1. INGREDIENTUL SECRET AL IUBIRII de Lisa Kleypas – 06.05.2022, al doilea volum al seriei „În căutarea unui soț“, după SECRETELE UNEI NOPȚI, publicat în luna martie.

  Felul dezinvolt al americancei Lillian Bowman este dezaprobat la bal, în special de Marcus, cel mai vânat aristocrat al Londrei. Dar Marcus o ia în brațe în grădină și săruturile ei ademenitoare îi stârnesc o pasiune arzătoare. Poate să-și ia o mireasă atât de nepotrivită?

2.PASIUNI ÎN PARADIS de Sandra Brown – 13.05.2022

  Schyler Crandall se întoarce după mulți ani acasă în Heaven, Louisiana la o familie aflată în conflict, un imperiu forestier în pragul dezastrului, secrete ascunse și pasiuni interzise. Și va trebui să înfrunte trecutul pentru a readuce liniștea în oraș și în inima sa.

3.ȘANSA UNEI VIEȚI de Jude Deveraux, Tara Sheets – 20.05.2022

Primul volum al seriei „Providence Falls“.
  În 1844, Irlanda, Liam s-a îndrăgostit de timida și naiva Cora și a schimbat fără să vrea viitorul. După mai bine de un secol, Liam se trezește reunit cu iubita lui Cora în Providence Falls, Carolina de Nord și vrea să o facă să se îndrăgostească de bărbatul cu care trebuia să se căsătorească înainte ca Liam să intervină. Însă această Cora este o polițistă independentă și nu-și amintește de viețile lor anterioare. Liam o vrea pe Cora pentru el, dar trebuie să aleagă între un moment furat în timp sau o eternitate de condamnare.

4. AM NEVOIE DE TINE de Elisabeth Naughton  -27.05.2022

  Al doilea volum al seriei „Secrete mortale“, după AMINTIRI REPRIMATE, acum la chioșcuri.
  În urmă cu trei ani, Emma, fiica lui Alec și Raegan a fost răpită dintr-un parc și n-a mai fost găsit, iar căsnicia lor s-a destrămat. După trei ani ei tot încearcă să o găsească; scânteia dintre ei se reaprinde într-o pasiune arzătoare și își dau seama că au nevoie unul de celălalt mai mult ca niciodată.

Colecția Cărți Romantice ianuarie 2022

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedialibrărie.net şi cărtureşti

Sursa Cărți Romantice

foto pixabay

#cartiromantice #lovebooks #literaturapetocuri #romance #cartidedragoste

Colecția Cărți Romantice mai 2022 – Lira/Litera – literaturapetocuri.ro

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.