PrintCampania CITESTE POVESTI! este initiata de Editura ALL si realizata in colaborare cu agentia de publicitate NEXT Advertising si Raluca Bararu, www.facebook.com/fabricatnicaieri.

In incercarea de a repune in drepturi ora de lectura, ni se alatura parinti, profesori, experti in educatie, jurnalisti si un guvern de poveste. Campania, al carei slogan este Pentru o lume mai buna, citeste-le copiilor povesti!, are expunere outdoor, radio si print.

In fruntea guvernului sau proaspat instaurat la initiativa Editurii ALL, Prim-Ministrul Harap-Alb are puterea de a crea locuri de munca pentru personajele povestilor ramase fara job. Din postura de ministru al Finantelor Publice, Praslea cel Voinic garanteaza cresterea numarului de pagini citite pe cap de locuitor, iar ministrul Educatiei, Ileana Cosanzeana, face reforma invatamantului introducand lectura de seara in programa obligatorie.

Bun venit in sediul de campanie din mediul online! www.facebook.com/citestepovesti

Din ce in ce mai constiinciosi, introducem in agenda zilnica probleme de toate marimile si culorile. Practicam cu spor stresul de performanta, dar ramanem cu restante la timpul petrecut in compania copiilor si a cartilor de povesti pe care le indragesc.
Titlurile din programa scolara se dovedesc de multe ori neatractive, iar in scurt timp apar si comentariile sau referatele obligatorii. Confruntarea cu lista de lectura se transforma intr-o proba de rezistenta din care copiii ies de cele mai multe ori dezamagiti. Ca urmare, cu greu mai deschid o carte fara strangere de inima.

Tinerii nu mai citesc. Romanii, in general, citesc putin. 22% dintre romani nu citesc niciodata o carte, iar mai mult de o treime nu cumpara niciodata carti (se arata intr-un studiu IRES). 

PrintPrint

Respecta legea implementata de Guvernul de Poveste!

Pentru o lume mai buna, citeste-le copiilor povesti!

4 COMMENTS

  1. Noi am trecut de faza lecturii de sera. Dar cred ca am anihilat-o pe fiica-mea cand era mica la cate povesti-i-am citit si povestit, incat acum cand aude de :a fost odata ca niciodata spune pas. 🙂 locco_smiley_18

  2. La noi e altceva,ii citesc povesti dar uneori seara ma pune sa ii spun poezii,si in special ,,cea cu printul”,adica O ramai de Eminescu.Pana adoarme mami tot recita de parca ar fi la concurs 😀

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.