Periculos şi seducător de Kat Martin

Periculos şi seducător, de Kat Martin – Editura Miron – prezentare

În curând

Periculos şi seducător

Into the Firestorm

Kat Martin – recenzii

Editura Miron

Romantic suspence

BOSS, Inc. Series: 1. Into the Fury – Dragoste şi pericol, 2. Into the Whirlwind – În vârtejul iubirii, 3. Into the Firestorm

   Periculos şi seducător de Kat Martin romantic suspence.

    Emma Cassidy își făcuse un idol din Luke Brodie, vestitul vânător de recompense. Bărbatul cu statură impresionantă și mers de felină este înzestrat cu un chip de înger decăzut și o reputație de cuceritor nemilos. În căutarea unui malefic violator de minore, implicat în tenebroase afaceri cu mafia japoneză, Emma îl urmărește pe Luke în acțiune și se îndrăgostește de el. Emma are o răfuială personală cu fiorosul criminal. Pe măsură ce primejdia e tot mai aproape și momentele de suspans sunt intense, Emma și Luke se simt tot mai atrași unul de altul. După ce reușesc să decapiteze rețeaua de traficanți și proxeneți, dragostea lor izbucnește în flăcări.

Kathleen Kelly Martin (alias Kathy Lawrence, Kasey Mars)

   Kathleen Kelly s-a născut la data de 14 iulie 1947, în Valea Centrală din California, SUA. A obținut o diplomă în antropologie și a studiat, de asemenea, istoria la Universitatea din California din Santa Barbara. Ea a fost broker imobiliar când și-a întâlnit viitorul soț, Larry Jay Martin. La scurt timp după ce cei doi s-au cunoscut, Larry a rugat-o să-i citească un manuscris nepublicat al unui western istoric pe care îl scrisese. Kat s-a îndrăgostit atât de carte cât și de autor! După ce a făcut ceva editare pentru el, a decis să încerce să scrie şi ea. Publicată din 1988,  și-a semnat cărțile cu numele ei, Kat Martin, dar a folosit și două pseudonime: Kathy Lawrence pentru o carte în colaborare cu soțul ei Larry Jay Martin și Kasey Mars pentru primele ei povestiri contemporane.

   Scriitor bestselling din New York Times, printre numeroasele sale premii, a câștigat prestigiosul premiu RT Care Review Magazine Career Achievement Award. Până în prezent, Kat are peste 11 milioane de copii ale cărților sale tipărite. A fost publicată în șaptesprezece țări străine, printre care Anglia, Africa de Sud, Spania, Argentina, Germania, Italia, Grecia, Norvegia, Suedia, Rusia, Bulgaria, China și Coreea.

  În prezent, locuiește împreună cu soțul ei, scriitor și fotograf, în Missoula, Montana, Statele Unite ale Americii. Dar când nu scriu, se bucură de schi și de călătorii, în special în Europa.

 „Am fost mereu iubitoare de cărți, eram un cititor avid, cu tot felul de povești proprii care mi se rostogoleau în cap, iar scrierea lor părea un pas logic”. 

Apariţii cărţi

Miron

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.