Predarea sirenei - Tessa Dare

Predarea sirenei, de Tessa Dare-prezentare

Predarea sirenei

Tessa Dare

Colecţia Iubiri de poveste

   Predarea sirenei – Tessa Dare – historical romance

  Disperată să scape de o căsătorie lipsită de dragoste și de constrângerile societății, răsfățata moștenitoare Sophia Hathaway își părăsește logodnicul, își împachetează vopselurile și caietul de desen și, sub o nouă identitate de guvernantă, obține accesul la bordul corabiei Aphrodite. Tot ce își dorește Sophia este o viață trăită după propriile reguli: independentă, neconvențională, lipsită de inhibiții. Dar una e să facă schițe cu cele mai sălbatice și mai nerușinate fantezii ale sale, și alta să se confrunte cu un libertin chipeș și periculos, care ar putea să-i fure atât castitatea, cât și banii.

   Pentru orice lady de familie bună, Benedict „Gray“ Grayson  este o belea în cizme fistichii. Un crai fără conștiință care  străbate mările în căutarea plăcerilor și a profitului, Gray  trăiește pentru a cuceri – până când talentul și firea artistică a Sophiei îi tulbură sufletul. Dintr-odată va înfrunta rechini, foc, furtună și oceane doar ca s-o aibă lângă el.
Sophia este frumoasă, rafinată și pregătită să fie sedusă. Poate această falsă guvernantă să fie salvarea unui bărbat ca el? Sau secretele moștenitoarei fugare vor distruge singura lor șansă la dragoste?

Colecţia ,,Iubiri de poveste”

Sursa: Cărţi Romantice

Seria Clubul Armăsarilor – Tessa Dare – pasiuni mistuitoare

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia şi cărtureşti

6 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.