Ricardo Montesi anunță lansarea colecției toamnă-iarnă 2016-2017

Producătorul român de costume pentru bărbați „Ricardo Montesi” a lansat la București noua colecție de costume toamnă-iarnă 2016-2017, acestea urmând a fi puse la vânzare în perioada imediat următoare în magazinul de prezentare din București și în magazinul online.

 Dorim ca brandul Ricardo Montesi să fie asociat de consumatorul român cu ideea de stil accesibil. -Ricardo Montesi


„Ricardo Montesi”, un brand românesc de inspirație italiană specializat pe costume de bărbați, se află deja la al doilea an de evoluție pe piață, remarcându-se prin designurile sale care pun accent pe un stil rafinat, modern și elegant.

Costumele bărbătești „Ricardo Montesi” sunt fabricate 100% din lână și acoperă toată gama de măsuri și de cerințe ale clienților, producătorul oferind spre vânzare colecții de costume business, costume slim fit, costume cambrate, costume casual și costume de ceremonie.

Directorul de comunicare al companiei, dl. Virgil Dobre, a făcut următoarele precizări cu privire la noua colecție:  

„Dorim ca brandul Ricardo Montesi să fie asociat de consumatorul român cu ideea de stil accesibil. La Ricardo Montesi credem că nimeni nu trebuie să cheltuie o avere pentru a îmbrăca un costum de calitate. Costumele noastre, chiar dacă nu sunt cele mai ieftine de pe piață, sunt accesibile consumatorului atent la detalii, și vor rămâne mereu așa. Designerii noștri au experiență directă în casele de modă din Italia. Încercăm să aducem aproape de clienții noștri cele mai noi tendințe ale pieței de calitate din Europa. În România avem un mare avantaj, și anume existența unei industrii de confecții cu mare experiență, care poate produce îmbrăcăminte de calitate superioară. Combinația dintre inspirația designerilor noștri și experiența atelierelor românești de confecții nu poate da naștere decât unor produse de excepție, pe care le putem comercializa acasă la prețuri accesibile consumatorului mediu.”  

Costumele „Ricardo Montesi” pot fi comandate fie din magazinul de prezentare din Șos. Nicolae Titulescu nr. 18 (București), fie de pe magazinul online al companiei.

Despre Ricardo Montesi

Ricardo Montesi este un brand românesc de modă care își propune să ofere pieței locale costume bărbătești de calitate la prețuri accesibile. Costumele sunt produse în fabrici din România și acoperă toată gama de măsuri și necesități.

comunicate de presa.ro

5 COMMENTS

  1. Interesant. Nu prea sunt eu documentata in ceea ce priveste acest domeniu. Nu ii cunosc stilul dar banuiesc ca are succes 🙂

  2. Este bine sa vezi ca brandurile romanesti incep sa atraga tot mai multi consumatori. Din cate am observat, produsele romanesti sunt mult mai de calitate decat multe dintre produsele importate.

  3. E un articol bărbătesc, dar nu strică o cunoștință în plus. 😀 Sper sa iasa ceva din asta.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.