Salată de roșii cu brânză – Pui cu quinoa – Budincă în 3 culori
Salată de roșii cu brânză – Pui cu quinoa – Budincă în 3 culori
1.Aperitiv: salată de roșii cu brânză
- 2 roșii mari le curățăm de coajă și le tăiem bucățele
- punem roșiile în castron adăugăm după gust sare,piper și un pic de ulei
- amestecați în salată cubulețe de brânză sau brânză dată pe răzătoarea mare
2.Supă de pui:
- 2 piepți de pui îi fierbem cu zarzavat
- strecurăm zeama și adăugăm tăşcuţe sau tăiței
3. Pui cu quinoa:
- pieptul de pui se taie mărunt,adăugăm zeamă de supă și condimente și-l punem să fiarbă bine
- între timp fierbem quinoa cam 12 minute,o scurgem și o adăugăm în tocăniță
- mai fierbem împreună cam 20 de minute,opțional puteți adăuga mărar tăiat mărunt
- stingem focul și acoperim cu un capac până servim
4.Budincă în 3 culori:
- eu aleg de obicei 1 budincă de ciocolată,1 budincă de vanilie și 1 budincă de fructe
- budincile se prepară cu lapte și zahăr (exact cum scrie pe plic)și se lasă câteva minute la răcit
- în cupe sau boluri se împarte budincă de ciocolată,deasupra se toarnă cea de vanilie apoi cea de fructe
- ornăm cu fructe bucăți,nucă de cocos și fulgi de ciocolată și lăsăm la rece măcar 2-3 ore
-
Reţete culinare
#reţeteculinare #culinar #literaturapetocuri
Mulțumesc pentru rețete!
Mulțumim Arci