Sărutul unui crai de Anna Campbell - Colecția Iubiri de poveste aprilie 2021

Sărutul unui crai, de Anna Campbell – Colecția Iubiri de poveste aprilie 2021

Sărutul unui crai

Anna Campbell

Seria Fiii păcatului

Colecția Iubiri de poveste aprilie 2021

Editura Alma/Litera

Sărutul unui crai de Anna Campbell historical romance.

Luni – 12.04.2021 – la toate punctele de difuzare a presei

Al doilea volum al seriei „Fiii păcatului”

  Genevieve Barrett este o intelectuală genială, care are un mare secret: este autoarea de drept a articolelor publicate de tatăl ei. Asta până când la casa parohială ajunge un student nou pe care tânăra îl recunoaște ca fiind tâlharul mascat care a încercat să fure o bijuterie valoroasă din biroul ei. E riscant să nu-i divulge identitatea seducătorului străin, dar și ea are secrete pe care nu vrea să le afle nimeni.
  Sir Richard Harmsworth se preface a fi doar un crai monden, ca să arate societății că nu-i pasă de faptul că este copil din flori. Deși marcat de faptul că nu știe cine este tatăl lui, Richard crede că bijuteria Harmsworth va demonstra că el este adevăratul moștenitor al numelui familiei. Așa că își pune în minte să o seducă pe actuala proprietară a bijuteriei, dar se trezește față în față cu o frumusețe care îi taie respirația. Pe când Genevieve îi fură inima lui Richard, o amenințare mult mai mare se arată în direcția ei…
  Veți citi întreaga poveste în romanul SĂRUTUL UNUI CRAI de Anna Campbell, al doilea volum al seriei „Fiii păcatului”, după ȘAPTE NOPȚI DE PASIUNE. De luni, 12 aprilie la chioșcurile din toată țara!

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.