Sarutul unui print de Nora Roberts-Colectia Carti Romantice

Sărutul unui prinţ de Nora Roberts-Colecţia Cărţi Romantice-prezentare

Vineri-18.05.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

Titlul original: Command Performance

  Cu ani în urmă, Eve Hamilton a făcut o pasiune pentru prințul Alexander – un tânăr puternic, reținut și care nu părea să o privească pe Eve cu ochi buni.

  Acum, șapte ani mai târziu, Eve revine în țara lui Alexander, Cordina, ca femeie de afaceri chemată pentru a pune în scenă împreună cu trupa ei de actori patru spectacole de teatru, și descoperă că pasiunea din tinerețe nu a fost deloc trecătoare, simpla reîntâlnire cu bărbatul visurilor sale reușind să reaprindă iubirea înăbușită din inima ei.

  Pentru Alexander, Eve nu mai este acum o simplă copilă fermecătoare, ci o femeie captivantă și de o frumusețe răpitoare. Astfel, se trezește pe negândite dorindu-și să-i demonstreze celei la care nu a încetat să viseze în taină – că nu poate exista un bărbat mai potrivit pentru ea.

   Va reuși să o convingă pe această femeie, stăpână pe ea, încăpățânată și independentă că merită să renunțe la tot ce și-a construit prin propriile forțe pentru a-și petrece restul vieții alături de un prinț? Îi va putea el dovedi că, uneori, realitatea poate să depășească orice fantezie dintr-un basm?

  Veți citi întreaga poveste în romanul SĂRUTUL UNUI PRINȚ, de Nora Roberts, volumul al doilea al seriei „Familia regală din Cordina“

   Nora Roberts a scris peste 200 de romane de dragoste, și majoritatea au intrat în topurile de vânzări realizate de New York Times. Cărţile ei au fost publicate în 35 de țări, în peste 400 de milioane de exemplare. Este câștigătoarea a numeroase premii RWA Rita Awards, cea mai mare distincție a genului romantic. 

Sursa Cărţi Romantice

Listă cărți Nora Roberts

Seria Familia regală din Cordina/Cordina’s Royal Family Series

Recenzii/prezentari Colecţia Cărţi Romantice

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna mai 2018

Apariţii cărţi

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.