Seria Torente

Incepe seria Torente, de Marie – Anne Desmarest

   Seria Torente/ o capodopera

Ziarul Libertatea lanseaza celebra serie TORENTE – o capodopera a literaturii universale. Colectia este distinsa cu premiul Academiei Franceze

Miercuri, 22 ianuarie 2014 la chioscurile de ziare se va gasi primul volum initulat „Iubire tradata de Marie-Anne Desmarest.

Vol. 2-„Destin frant” – 29.01.2014

Vol.3-„Surpriza” – 05.02.3014

Vol.4 -„Sclavul pasiunii” – 12.02.2014

Vol.5-„Dezvaluire socanta” – 19.02.2014

Pret special ziar + carte = 14.99 lei

E un proiect realizat cu Editura Orizonturi

Sursa: editia de print Libertatea din data de 18.01.2014

Aparitii carti

23 COMMENTS

 1. Eu cred ca spun pas,am inteles ca aceste carti sunt mai triste spre drama.Acum nu as mai citi acest gen,acum fiecare cu alegerea lui.

 2. Aceasta colectie care va aparea maine le voi spune pas.Nu ma atrage deloc.Aceasta autoare am auzit-o doar de pe lista de romane aparute in spate copertii unei carti de la Editura Eminescu aparuta in epoca Ceasca.Astep alte colectii mai interesante.

   • Am cititi doar jumatate din roman pentru ca atat am avut la dispozitie, iar lipsa timpului si delasarea nu mi-a permis sa ajung la biblioteca. Daca o gasesc o voi cumpara. O poveste de dragoste care m-a fascinat. Probabil sunt eu un romantic… Daca stiti semnificatia cuvantului „iubire” o sa va placa. Oricum, merita efortul de a fi citita!

 3. Acuma ca ai spus,am observat si eu intradevar cineva este pus pe sotii…sau poate ii place,dar si voturi negative?

 4. Acum am vazut si eu, cine se tine de prostioare?!!!!
  Acel cineva, care da voturi negartive ar fi bine sa intre si sa-si exprime nemultumirea si sa argumenteze. Oricare ar fi parerea -Nu muscam! Chiar sunt binevenite pareri pro sau contra, respectam parerile

 5. Stimata redactie,
  Sunt o fidela „abonata”la cartile +ziarul „Libertatea”,insa dintr-un anumit motiv am pierdut vol.I al romanului
  „Torente”.L-am citit cu ani in urma.Acum am procurat vol.II si as dori sa ma ajutati dvs.sa-l pot procura si pe primul.Evident cu ziarul.Va multumesc,Corina Rotaru

  • Buna Corina Rotaru. Din pacate aici nu e rubrica potrivita. E doar un blog in care sunt anuntate anumite aparitii din ziare, in special ale ziarului Libertatea. Incearca sa iei legatura cu cei de la ziarul, ei ar trebuie sa te ajute. Totusi, daca gasesc primul volum in orasul meu am sa te anunt. Mai mult nu pot face pentru tine.

    • BUNA VERONICA ,ma bucur ca te atrag catile!Te rog mult sa iti treci doar un nume cand postezi,iar adresa de meil doar la logare.Sa nu te superi pe mine,dar asa nu va stii toata lumea cine esti sau sa-ti dea mesaje incomode.Aceste este un blog public si sar putea sa intre si cine nu vei vrea tu.MULTUMESC.

    • Veronica Stefan toate cartile au farmecul lor. Important e sa ne aduca bucurie.
     Daca doresti poti folosi alt ID si sa renunti la adresa de e-mail. Poate nu iti doresti sa fie publica. In cazul in care te razgandesti te rog sa ma anunti ca sa iti editez mesajul

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.