Steaua captivă de Nora Roberts

Titlul original: Captive Star
Seria Stars Of Mithra: 1. Steaua ascunsă (Hidden Star-1997), 2. Steaua captivă (Captive Star -1997), 3.Secret Star (1998)
Cotatie Goodresds: 3.81

DETALII CARTE

Diamantele pot fi uneori cele mai bune prietene ale unei femei…sau pot deveni cei mai mari duşmani.
În această a doua carte a seriei Star of Mithra, îi avem ca personaje principale pe: vânătorul de recompense Jack Dakota şi proprietara unui bar, câştigătoare a unei centuri negre, MJ O’Leany.
Misiunea lui Jack este să o găsească şi să o aducă pe MJ celui care îl angajase.
Misiunea pare uşoară şi simplă, asta până când, după o urmărire până la apartamentul ei, acolo unde voia să-i explice situaţia, femeia îi interpretează greşit intenţiile şi îl atacă. În această situaţie, Jack este forţat să îşi reevalueze presupunerile, şi descoperă că amândoi au fost folosiţi. Îşi dă seama de asta, în special atunci, când în toiul “discuţiilor de lămurire”, un terorist înarmat îi întrerupe. Cei doi îşi unesc forţele, scapă, dar sunt nevoiţi să fugă de criminalii care sunt pe urmele lor. Aceştia sunt profesionişti şi Jack se gândeşte la două variante: ori MJ este implicată în ceva ilegal, ori nu este implicată, dar ştie ceva, şi trebuie eliminată. Jack Dakota, nu este chiar un Lancelot, să salveze domniţele de la ananghie, dar se vede acum în postura de-a o proteja.

Presupunerea lui că, cineva vroia ceva de la ea se adevereşte atunci când găseşte ascuns în poşeta ei un diamant magnific albastru. Obligată să ofere o explicaţie, MJ, îi spune că piatra i-a trimis-o un prieten care are probleme, să o păstreze în siguranţă.
Diamantul acela magnific este unul dintre cele mai nepreţuite, este unul din stelele Mithra.
Deşi, MJ credea că nimeni nu ştie de existenţa diamantelor, se pare că cineva a aflat şi nu se va lasă până nu va obţine ceea ce îşi doreşte.

Cum decurge povestea? Aflăm în cartea: Steaua captivă-Nora Roberts, ce apare în colecţia Cărţi RomanticeLibertatea pentru femei, în data de 11.09.2015.

Autor: Iasmy

****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

3 COMMENTS

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!